Tim Burton’s Batman (Batman Returns)

Karaktär nummer två i Tim Burton-temat är en av mina favoritkaraktärer någonsin; Batman, Gothams beskyddare. Batman, som från början var en serietidning, har gestaltats av flera regissörer och skådespelare i filmformat genom åren, och en av mina favoritfilmer är Batman Returns som är en uppföljare till den första filmen “Batman”, även den regisserad av Tim Burton. I denna film spelas Batman av Michael Keaton (min favorit-Batman är dock Christian Bale), och vi ser skurkar som The Penguin (spelad av Danny DeVito) och Max Shreck (Christopher Walken), och i denna film gör även Catwoman entré, spelad av Michelle Pfieffer.

Vill du hänga på i det här sminktemat? Lämna en länk till en bild eller blogginlägg där du visar din egen tolkning av Batman!

Ansikte / Face

 • MAC prep + prime skin
 • MAC select cover up concealer – NW20
 • MAC studio fix fluid foundation – NW20
 • MAC mineralize skinfinish natural – light
 • MAC sculpting powder – sculpt
 • MAC shaping powder – accentuate
 • MAC paint pot – blackground
 • NYX jumbo eyeshadow pencil – black bean
 • MAC eyeshadow – carbon
 • MAC eyeshadow – divine night
 • MAC eyeshadow – knight
 • MAC eyeshadow – silverthorn
 • MAC eyeshadow – crystal avalanche
 • MAC kohl power pencil – feline

Läppar / Lips

 • MAC lipstick – blankety

Applicering: Blackground som bas i hela ansiktet och på halsen, Black bean som bas runt ögon och längs maskens kanter. Sedan har jag lagt olika gråa, svarta och vita skuggor över krämbasen för att få fram maskens former.


In English: Character number two in the Tim Burton makeup theme is one of my favourite characters ever; Batman, the guardian of the city Gotham. Batman, who originally appeared in comic book-form, have been interpreted by many directors and actors during the years, and one of my favourite movies are Batman Returns, which is a sequel to the first movie “Batman”, also directed by Tim Burton. In this movie, the role of Batman is being played by Michael Keaton (my favourite Batman is Christian Bale, though), and we’re introduced to villains such asn the Penguin (played by Danny DeVito) and Max Shreck (Christopher Walken), and Catwoman also makes her entry in this movie, played by Michelle Pfieffer.

Do you want to join in with the makeup theme? Post a link to a blog entry or a picture with your own interpration of Batman in the comments section!

Application: Blackground as a base in the entire face and on the neck, Black bean as a base around the eyes and along the edges of the mask. Then I have used different greys, blacks and whites on top of the creme base to create the shapes of the mask.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>