Julklappstips #4 – till beauty-junkien

Beauty-junkien älskar att få skönhetsprylar i present. Det spelar egentligen ingen roll om man har önskat sig det man får eller inte, man blir lika lycklig som ett barn i en godisaffär vilket som! Här kommer lite tips på produkter man kan köpa till sminkälskaren.

1. Too Faced Naugty or Nice set – Ta fram din snälla eller stygga sida med de olika sidorna i den här paletten, 295 kr hos eleven.se. Varje sida av paletten innehåller 3 ögonskuggor och 3 läppglans eller läppstift, och i det utdragbara facket hittar du en liten pensel.
2. YSL Parisienne EdP 30ml – Parisienne är en modern och mer lättburen variant av klassikern Paris från samma märke och kommer i en bedårande snygg flaska. Det är en träig blommig doft med pudrig och myskig accent. Ca pris 495 kr.
3. Benefit Celebutante – Den här fullproppade paletten från Benefit innehåller 2 ögonskuggor, ett bronzingpuder, 2 läppstift, en highlighter, ett läppglans, en lip & cheek stain samt en ögonskuggspensel och en rougeborste. Setet finns att köpa för £24 hos ASOS.
4. Illamasqua pantomime nail duo – Illamasqua gör dödligt snygga nagellack, tyvärr har jag inte kommit mig för att köpa något än. I det här duokitet får du ett mörkblått glitterlack och ett mörkblått krämlack, och det finns att klicka hem i deras webshop för £25.
5. Konad Gold kit – Älskar du pyssel och fina naglar så är antagligen Konad någonting för dig. Det här lyxiga setet innehåller 8 bildbrickor, 10 speciallack, ett överlack och stämpel och skrapa. $94.99 hos OC Nail art.
6. Dermalogica precleanse – Påsminkning i all ära, men produkter för att ta bort sminket ordentligt är minst lika viktigt. Precleanse är en oljerengöring som löser upp allt ansiktssmink, inklusive vattenfast mascara, och en flaska på 150 ml kostar £20.45 hos Jersey Beauty.
7. Redken Gift box – Jag gillar redkens schampo och balsam, och nu lagom till jul finns flera av deras olika hårvårdsserier att köpa i en snygg presentbox innehållandes schampo, balsam och ett läppglans. £19.70 hos lookfantastic.


In English:
The beauty junkie loves to get beauty products as a present. Weather it’s on the wishlist or not, we always act like kids in a candy store when finding makeup or other beauty products inside the wrapping! Here are some tips on what to get the makeup addict for christmas.

1. Too Faced Naugty or Nice set – Bring out the naugthy or nice side of yourself with the different sides in this palette, $29.50 at toofaced.com. Each side of the palette contains 3 eyeshadows and 3 lipglosses/lipsticks.
2. YSL Parisienne EdP 30ml – Parisienne is a modern and lighter version of the classic scent Paris from the same brand, and comes in an adorable bottle. It’s a wooden flowery scent with a powdery and musk accent. $39.
3. Benefit Celebutante – This chock full palette from Benefit contains 2 eyeshadows, one bronzer, 2 lipsticks, a highlighter, a lip gloss, a lip & cheek stain plus an eyeshadow brush and a blush brush. The set is available at ASOS for £24.
4. Illamasqua pantomime nail duo – Illamasqua makes gorgeous nail polishes, I haven’t had the pleasure to try them out yet unfortunally. In this duo kit, you’ll get one dark blue glitter polish and a dark blue creme, and it can be bought through their webshop for £25.
5. Konad Gold kit – If you love being crafty and pretty nails, you’ll probably love Konad. This luxurious set contains 8 image plates, 10 special stamping polishes, a top coat and a stamp and a scraper. $94.99 at OC Nail art.
6. Dermalogica precleanse – A good makeup remover is essential for a makeup addict. Precleanse is an oil cleanser that dissolves all makeup, even water proof mascara. A bottle of 150 ml costs £20.45 at Jersey Beauty.
7. Redken Gift box – I like the shampoo and conditioner from Redken, and right now there’s a christmas box available in several of their hair care ranges containing shampoo, conditioner and a lipgloss. £19.70 at lookfantastic.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>