Platinum Romping

Johanna ville se en silver/rosa ögonsminkning, och Anna ville se en tutorial där jag använder lösa ögonskuggor i guld eller silver och förklarar lite mer ingående hur man använder just lösa ögonskuggor. Tutorialen kommer upp antingen lite senare ikväll eller imorgon, här får ni se en sneak peak så länge!

Ansikte / Face

 • MAC studio sculpt concealer – NW20
 • MAC studio fix fluid foundation – NW20
 • MAC loose blot powder – medium
 • MAC mineralize skinfinish natural – light
 • MAC beauty powder blush – on a mission
 • MAC mineralize skinfinish – perfect topping

Ögon / Eyes

 • UDPP
 • MAC pigment – platinum
 • MAC eyeshadow – romping
 • MAC eyeshadow – hepcat
 • MAC eyesahdow – sugarshot
 • MUS tri brow colour
 • MAC fluidline – blacktrack
 • MAC kohl power pencil – feline
 • MAC plush lash mascara
 • H&M brow fix

Läppar / Lips

 • MAC dazzleglass – steppin’ out

Skuggornas placering: platinum på de inre 2/3 av ögonlocket och i inre ögonvrån, romping på yttre tredjedelen av ögonlocket och i globlinjen. Hepcat i yttre v:et och längs undre fransraden. Sugarshot som highlighter på brynbenet.

In English: Johanna wanted to see a silver/pink eye makeup, and Anna wished for a tutorial where I’m using loose eyeshadows in either gold or silver and explain a bit more thoroughly how to apply loose eyeshadows. The tutorial will be up either tonight or tomorrow, here’s a sneak peak in the meantime!

Shadow placement: platinum on the inner 2/3 of the eyelid an in the inner corner of the eye, romping on the outer third of the lid and in the crease. Hepcat in the outer v an along the lower lash line. Sugarshot as a highlighter on the brow bone.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>