Julklappstips #2 – till syrran

Systrar i alla åldrar är perfekta att ge skönhetsprodukter i present. Tycker jag i alla fall, jag vet inte om det bara är jag som har inbillat mig =P Min syster brukar i alla fall få beautprylar av mig till och från i present, och hon verkar uppskatta det i alla fall! Här kommer lite tips och idéer på vad man kan köpa till syrran i julklapp.

1. Urban Decay 24/7 Super stash Glide on eye pencils – Urban Decay släpper för tredje året i rad sina populära 24/7 glide on eye pencils i miniversioner i ett kit. I år är kitet större än vanligt och innehåller hela 9 pennor, varav 4 är exklusiva just för detta kit: Corrupt , Binge , Eldorado , Oil Slick, Zero, Graffiti, Ransom, Rockstar och Stash. Setet finns att köpa hos bland annat ASOS och kostar £18.
2. Dermalogica skin kit normal oily – Jag gillar dermalogicas produkter, och det här prova på-setet med reseförpackningar för normal till fet hy är perfekt att ge bort som present. Kitet innehåller Special Cleansing Gel (50ml), Multi-Active Toner (50ml), Active Moist (22ml), Skin Prep Scrub (22ml), Soothing Eye Make-Up Remover (sample) och Skin Refining Masque (sample), och finns att köpa billgast hos Jersey Beauty för £15.78.
3. Kings & Queens Honey body milk – Kings & Queens är ett grekiskt hudvårdsmärke som lanserades på den svenska marknaden under förra året, och de både luktar fantastiskt, har dösnygga förpackningar och är jättesköna på huden. Den här kroppsmjölken med doft av honung finns att köpa på Åhléns för 95 kr.
4. Too Faced insurance policy kit – Att Too Faced gör råsnygga ögonskuggor av hög kvalitet är nog allmänt erkänt vid det här laget. Den här paletten innehåller sex snygga ögonskuggor i användbara nyanser, och dessutom medföljer en tub med deras ögonskuggsprimer Shadow Insurance. Kitet finns att köpa hos ASOS bland annat, där det kostar £23.
5. Twilight lip venom by DuWop – Twilighthysterin fortsätter, och nyligen lanserades en egen sminklinje inspirerad av böckerna och filmerna. Lip Venom är ett plumpande lip stain som ser ut som blod i flaskan. Vill ha! £14.50 hos ASOS.
6. L’occitane hand trio collection – Franska L’occitane gör suveräna hudvårdsprodukter med naturliga ingredienser och snygga retroförpackningar. Det här setet innehåller tre tuber av deras fantastiska handkrämer på 30ml vardera: Cherry blossom, Shea och Lavender, och kostar £20 hos lookfantastic. L’occitane finns även att köpa i någon av deras tre egna butiker i Stockholm och på utvalda Åhléns.
7. Illamasqua false eye lash & eye liner duo – Illamasqua gör dödligt snygga lösögonfransar, och i detta kit som finns att köpa hos ASOS för £14 får du även med en kolsvart ögonpenna.

In English: Sisters of all ages are perfect to give beauty products. At least, that’s what I think, I don’t know if I’m just imagining it =P I do give my sister beauty products as a present from time to time, and she seems to appreciate it anyway! Here are some tips and ideas on what to give your sister for christmas.

1. Urban Decay 24/7 Super stash Glide on eye pencils – Urban Decay launches their popular 24/7 glide on eye pencils in mini versions in a kit for the third year in a row. This year, the kit is larger than usual and contains the following 9 pencils, where 4 of them are exclusive for this kit: Corrupt , Binge , Eldorado , Oil Slick, Zero, Graffiti, Ransom, Rockstar och Stash. The set is available at ASOS among others and costs £18.
2. Dermalogica skin kit normal oily – I love dermalogica’s products, and this try on-set with travel size bottles for normal to oily skin is perfect to give as a present. The kit contains Special Cleansing Gel (50ml), Multi-Active Toner (50ml), Active Moist (22ml), Skin Prep Scrub (22ml), Soothing Eye Make-Up Remover (sample) and Skin Refining Masque (sample), and costs £15.78 at Jersey Beauty
.
3. Kings & Queens Honey body milk – Kings & Queens is a greek skincare brand that was launched here in Sweden last year. They both smell amazing, have gorgeous packaging and feels great on the skin. This body milk smells of honey and costs 95 SEK.
4. Too Faced insurance policy kit – The fact that Too Faced makes amazing eyeshadows of high quality is probably common knowledge at this poing. The palette contains six eyeshadows in wearable shades, and the kit also contains a tube of their eyeshadow primer Shadow Insurance. The kit is available at
ASOS among others, where it costs £23.
5. Twilight lip venom by DuWop – The Twilight hysteria continues, and a makeup line inspired by the movies and books were launched earlier this year. Lip venom is a plumping lip stain that looks like blood in the bottle. Do want! £14.50 at
ASOS.
6. L’occitane hand trio collection – French L’occitane makes awesome skincare products with natural ingrediants and pretty retro packaging. This set contains three tubes of their hand lotions, 30ml each: Cherry blossom, Shea and Lavender, and can be purchased at lookfantastic
for £20 or at your local L’occitane store.
7. Illamasqua false eye lash & eye liner duo – Illamasqua makes gorgeous false lashes, and this kit that’s available at
ASOS for £14 also contains a raven black eye pencil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>