Rosa oktober hos Apoteksgruppen

Oktober är den rosa månaden, då vi uppmärksammar bröstcancer och samlar in pengar till bröstcancerforskning. Idag hämtade jag ut ett stort paket från Apoteksgruppen med ett smakprov på produkter ur kampanjen de kör nu i oktober, där 5 kronor för varje såld utvald rosa produkt går till Bröstcancerfondens rosa bandet-kampanj. Kampanjen innefattar bland annat hud- och ansiktsprodukter från ACO, ELW och L300. Går du med i Apoteksgruppens kundklubb i oktober skänker de dessutom 5 kr för varje ny medlem.
Förutom att samla in så mycket pengar som möjligt till bröstcancerfonden vill Apoteksgruppen och Bröstcancerfonden även öka medvetenheten och lära ut till kvinnor i alla åldrar hur man känner igenom sina bröst regelbundet för att upptäcka bröstcancer i ett så tidigt skede som möjligt. Instruktionsfoldrar finns att hämta hos ditt närmaste Apoteksgruppen-apotek, det finns även en instruktionsfilm på Cancerfondens hemsida.
Apoteksgruppens alla rosa produkter hittar ni här, priserna ligger på 45-105 kr/st. Och du, glöm inte att känna på dina bröst!

In English: October is breast cancer awareness month and is dressed in pink. Today, I picked up a large package from Swedish pharmacy chain store Apoteksgruppen with products from their pink october campaign, where 5 SEK for each sold pink product goes to the Swedish breast cancer society’s pink ribbon campaign.

Besides collecting as much money as possible for the campaign, Apoteksgruppen and the breast cancer society wants to increase the awareness and teach every woman how to examine their breasts regularly to detect breast cancer as early as possible. Don’t forget to examine your breasts on a regular basis! You can watch a how-to movie here.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Rosa oktober hos Apoteksgruppen

  • Detta är något som jag har börjat göra regelbundet efter att jag kände en liten knöl nära bröstet vid höger armhåla. Det visade sig att det inte var något farligt utan bara en körtel som svällt upp pga mensen. Lite orolig blev man ju nog så därför ser jag till att göra detta regelbundet…

    • purity

      Anna: Ja usch, vad skönt att det inte var något värre! Men better safe than sorry, skönt att höra att du undersöker dina bröst regelbundet =)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>