MAC Giftable, Viva Glam & Kids helping kids holiday 2011 collections

Årets julkollektion från MAC rundas av med del 4, 5 och 6: Giftable, Viva Glam och Kids helping kids. Vardera del består av typ en produkt var så därför slår jag ihop dom till ett inlägg. Giftable är tjusiga presentpåsar i silver, Viva Glam och Kids helping kids är produkter som säljs till förmån till MACs välgörenhetsfond, MAC AIDS fund, där samtliga intäkter för varje såld produkt går till att hjälpa män, kvinnor och barn som lever med AIDS. Dessa produkter finns ute i butik från och med den 1 november, tillsammans med Glitter & Ice (del 1) och Ice parade (del 2), och kollektionen blir komplett i och med att Dazzlesphere! (del 3) lanseras den 1 december.

MAC Giftable, Viva Glam & Kids helping kids holiday 2011
Release date: October/November 2011 (US/Canada), October 2011 (International)

 

Giftable 

– Giftable petite Fits up to three Dazzlesphere! ornaments
– Giftable small/medium Room for enough product to satisfy all the MAC fanatics on your list

Viva Glam Melt Your Heart Lip Bag (440 SEK)

– Viva Glam Gaga Pink (Lustre)
– Viva Glam Gaga 2 Nude (Amplified)

Kids Helping Kids Tree Teddy Ornament (285 SEK)

– Silver Teddy Bear
– Viva Glam 1 Special edition lipglass

Kids Helping Kids Wonderfully Wonderful holiday cards (75 SEK) 

– 6 Greeting Cards with Envelopes (large)
– 12 Greeting Cards with Envelopes (small)Giftable bagsKids helping kids cardsMelt your heart lip bagTree Teddy OrnamentJag brukar försöka köpa de små korten då dom ofta är väldigt fina och charmiga då de är ritade av barn, och så går pengarna faktiskt till en god sak. Jag skulle kunna tänka mig Tree Teddy Ornament på en gren i min julgran också, fast läppglanset skulle nog inte komma till så jättestor användning. Missade du Lady Gagas första Viva Glam-läppstift så Melt your heart lip bag ett perfekt tillfälle att haffa ett exemplar. Vill ni pynta julgrannen med en Tree Teddy i år, eller suktar ni mer efter läppstift?

In English: This year’s holiday collection from MAC is rounded up with part 4, 5 and 6: Giftable, Viva Glam and Kids helping kids. Each part consists of only one or a few products, so that’s why I’m posting them in the same entry. Giftable are pretty silver gift bags, Viva Glam and Kids helping kids are products that are sold for the benefit of the MAC charity fund, MAC AIDS fund, where all gainings from each sold product goes to helping men, women and children living with AIDS. These products will be sold together with Glitter & Ice (part 1) and Ice Parade (part 2) in november internationally, and the collection is complete when Dazzlesphere! (part 3) is launched one month later.

I try to buy the small cards since they are very adorable since they are drawn by children, and the money does go to a good cause. I could consider Tree Teddy ornament on a branch in my christmas tree as well, although the lipgloss wouldn’t get used that much. If you missed out on the first Lady Gaga Viva Glam lipstick, Melt your heart lip bag is a perfect opportunity to snatch one up. Do you want to decorate your christmas tree with a Tree Teddy this year, or are you lemming lipsticks more?

Promo images and product information: MAC cosmeticsPlease remember to link back to this post if you wish to share this information or pictures on your website/blog!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

3 comments to MAC Giftable, Viva Glam & Kids helping kids holiday 2011 collections

 • Ellika

  jag skall ha läppstiften!

  Sen har jag en fråga om MACs penslar som jag gissar att du kan svara på: är 222 större eller mindre än 217? Jag gillar 217 men skulle behöva en mindre pensel som gör samma sak för mer precisition. Vad skall jag använda?

 • Gabriella

  Vet du ett exakt datum för när dessa släpps i Sverige? 🙂

  • purity

   Ellika: #222 är snarare en mindre variant av #224, #217 har kortare strån och är plattare. Själva borsten är mindre i diameter, men jag tycker inte riktigt att dom går att jämföra med varandra. Om du är ute efter en pensel med lite mer precision för att applicera skugga i globlinjen med rekommenderar jag varmt #226, den är LE men återkommer med jämna mellanrum (senast med MAC me over) så har du lite tur går den att få tag på fortfarande. Vill du ha en borste som är lite mer som en platt fluffig blending brush är nog #213 närmast, men ändå inte likadan som #217 – den är lite unik i formen och går att använda till typ allt!

   Gabriella: Om du läser det första stycket högst upp i inlägget ser du att jag har skrivit 1 november =)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>