China Glaze It’s alive

Den här zombiegröna glitterbomben från China Glaze heter It’s alive och släpptes med årets Halloweenkollektion Haunting. Mina tankar förs direkt till Frankensteins monster när jag ser färgen ihop med namnet, klockrent!

It’s alive har en skir mörkt gulgrön bas och är fullproppat med små skimmerpartiklar och lite större glitterpartiklar. Det är lite tjockt och grovt i konsistensen och blir lite halvmatt och skrovligt när det torkat, men det är inget som ett överlack inte kan råda bot på. Jag älskar det här lacket, det kan vara bland de snyggaste gröna glitterlack jag någonsin har sett, och färgen känns väldigt passande nu så här två dagar före Halloween. Två lager räckte för full täckning, jag använde Seche base som underlack och Seche vite som överlack.


In English: This zombie green glitter bomb from China Glaze is called It’s alive and was released with this year’s Halloween collection Haunting. I instantly think of Frankenstein’s monster when I see the colour together with the name, spot on!

It’s alive has got a sheer dark yellow green base and is chock full of tiny shimmer particles and larger glitter particles. It’s a bit rough and thick and it dries semi-matte with a rough surface, but that’s nothing a top coat can’t cure. I love this polish, it might just be among the prettiest green glitters I’ve ever seen, and the colour feels very appropriate when Halloween is only two days away. I needed two coats for full coverage, I used Seche base as base coat and Seche vite as top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

5 comments to China Glaze It’s alive

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>