Sunsilk Thickening Volume

Sunsilk har på den sista tiden lanserat nya hårvårdsserier i samband med olika hårexperter, senaste ut i ledet är hårstylisten Teddy Charles som har tagit fram ett gäng volymgivande produkter – Thickening Volume. Serien består av schampo, balsam, mist och torrschampo, och produkterna innehåller Sunsilks “Root Lifting Technology” som ger håret ett lyft vid rötterna och förbereder håret för styling.Thickening Volume Shampoo (ca 30 kr / 200 ml) – Rengör håret skonsamt och ger lyft vid rötterna.

Thickening Volume Conditioner (ca 30 kr / 200 ml) – Förbättrar håret och ger det näring samtidigt som det gör det redo för styling.

Volumizing Dry Shampoo (ca 50 kr / 236 ml) – Absorberar överflödigt fett från hårbotten och ger volym genom att lyfta håret från rötterna. Gör håret fräscht och luftigt och ger frisyren struktur.

Volumizing Mist (ca 40 kr / 150 ml) – Fungerar på två sätt: ger volym och håller håret mjukt och lent. Memorerar volymen så att du enkelt kan återskapa den under dagen med händer eller borste. Sprayas på i handdukstorrt hår innan styling.

Produkterna finns ute i butik under oktober månad, komplett med Teddy Charles bad boy-fanbild och allt. Jag är framförallt nyfiken på stylingprodukterna, misten låter väldigt intressant och torrschampo är min räddare i nöden dagar då jag verkligen inte har tid eller ork att tvätta håret eller när jag behöver lite extra struktur, och jakten på det perfekta torrschampot är alltid aktuell. Vilket är det bästa torrschampot ni har testat?

In English: Lately, Sunsilk have launched new hair care series in collaboration with different hair experts, the latest addition is hair stylist Teddy Charles’ volumizing products – Thickening Volume. The series consists of shampoo, conditioner, mist and dry shampoo, and the products content the Sunsilk “Root Lifting Technology” that lifts the hair at the roots and prepares the hair for styling.

Thickening Volume Shampoo (200 ml) – Cleanses the hair gently and lifts it at the roots. 

Thickening Volume Conditioner (200 ml) – Improves the hair and nourishes it, while it prepares it for styling. 

Volumizing Dry Shampoo (236 ml) – Absorbs excess oils from the scalp and provides volume by lifting the hair from the roots. Makes the hair feel fresh and fluffy and gives your hair structure.

Volumizing Mist (150 ml) – Works in two ways: provides volume and keeps the hair soft and smooth. Memorizes the volume so that you easily can recreate it during the day with your hands or a brush. Spray on in towel-dry hair before styling.

The products will launch during october, complete with Teddy Charles’ bad boy fan picture and all. I’m most curious about the styling products, the mist sounds interesting and dry shampoo is my savior those days when I really don’t have the time or energy do wash my hair or when I need a bit of extra structure, and the hunt for the perfect dry shampoo is constant. What is your favorite dry shampoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

11 comments to Sunsilk Thickening Volume

 • Jessica

  batiste är helt klart det bästa jag testat! Har dock inte testat någon dyrare variant (:

 • Johanna

  Jag har testat några olika sorter, Batiste är vad jag använder oftast, i tropical versionen. Jag gillar även Klippotekets Styling dust. Använde länge Kisbys pulver torrschampo (men nu när det finns betydligt mer att välja bland så använder jag den sällan)
  Har testat Tigis torrschampo, det funkade med efter ca 3 användningar så gick det inte att få ut mer produkt, väldigt bortkastade pengar eftersom den kostar runt 200 kr.. jämfört med klippotekets för 49 spänn på ica.. 🙂

 • Jag har provat Sunsilks dry schampoo och det var bättre än många andra jag har provat. Dessutom fick jag bara betala 35 kronor för det vilket gör att det kammar hem pluspoäng! 🙂

 • Andrea

  Min favorit är Batiste! Och ja det finns i färgade varianter också.
  Nu har jag dock originalet, inte testat den för brunt hår än.

  Johanna: Du provade att skölja ur munstycket, och gnugga lite med diskborste eller nåt?

 • Lee Staffords, jag har inte problem med lukten alls vilket många har 🙂
  Skulle aldrig ha något från Sunsilk i mitt hår, silikonbomber är vad deras produkter är…

 • peachgirl

  BATISTE! Helt klart bäst. Prisvärt också.

 • jag älskar ju PROFFS, tycker att det ger mest volym faktiskt, men jag har mycket lockar som ger tungt hår, och det tycker jag funkar på mig! :}

  • purity

   Vad kul att läsa alla era torrschampotips! Batiste kommer jag definitivt ge mig på inom kort eftersom det verkar vara mångas favorit + att det finns i olika färger så det passar oss mörkhåriga med.

 • melina

  PROFFS är bäst! har köpt den 3-4 gånger. har även testat lee stafford (stark lukt), tony&guy (slut efter 2 gånger) och schwarzkopfs som hade en äcklig doft. vill testa batiste men är rädd för doften. den luktar lite instängt när man luktar på den. kanske ska testa sunsilk då. har hört att tresemme också har ett torrschampo, men det kanske bara var utomlands?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>