Swatch: MAC Viva Glam VI SE

Har suktat lite över Viva Glam VI SE ett tag nu, som är ett mjukt rosa läppstift i lustre-formula. Viva Glam är MAC’s AIDS/HIV program, där 100% av vinsterna från de gloss och stift som ingår i VG-kollektionen går till MAC aids fund som stöttar personer som har drabbats av HIV/AIDS. Det finns totalt 6 olika stift och 3 olika gloss att välja på i den permanenta Viva Glam-kollektionen. Viva Glam VI SE är ett limited edition-stift som bara säljs under en begränsad period, så jag var självklart tvungen att lägga vantarna på ett! Färgen är som sagt väldigt mjuk och fin och det är en "my lips but better"-färg med en rosa ton för mig som har ganska pigmenterade läppar. Jättemjuk i formulan och skön på läpparna, det här stiftet rekommenderar jag definitivt!

In English: I’ve been lemming MAC Viva Glam VI SE for a while now. VGVISE is a soft pink lustre lipstick. Viva Glam is MAC’s HIV/AIDS program, where 100% of the winnings from every lipstick or lipglass sold from the VG-collection goes to the MAC aids fund. MAC aids fund helps people with HIV/AIDS. There are 6 lipsticks and 3 glosses to choose from the permanent Viva Glam lineup. Viva Glam VI SE is a limited edition lipstick, so of course I had to get it! I’ve got pretty pigmented lips so this is a "my lips but better" shade for me, with a pinkish tone. Gorgeous colour and nice formula, this lipstick is soo soft on the lips. Highly recommended!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>