OPI Rainbow connection

Blir ni förvånade om jag säger att det första lacket jag slängde mig över att testa ur OPI’s julkollektion The Muppets är galet regnbågsglittriga Rainbow connection? Lacket består av stora och små glitterpartiklar i silver, blått, orange, rosa, guld och grönt i en genomskinlig bas, vilket betyder att man får lacka rätt många lager för att få det tillräckligt täckande om man inte vill lägga det ovanpå ett annat lack – jag lackade fem(!) lager, och är redan smärtsamt medveten om hur jobbigt det kommer vara att ta bort…

Eftersom glitterpartiklarna är rätt grova blir lacket rätt klumpigt och inte helt lätt att jobba med, men vad gör det när man får ett sånt här resultat? Galet, over the top, superblingigt och minst sagt uppseendeväckande, jag känner mig som en julgranskula och kan inte låta bli att stirra på mina naglar. Clownspya deluxe! Jag använde Seche base som underlack och Seche vite som överlack.In English: Are you surprised if I tell you that the first polish I threw myself over from the OPI holiday collection The Muppets is crazy rainbow glitter Rainbow connection? The polish contains large and small glitter particles in silver, blue, orange, pink, gold and green in a clear base, which means you have to do quite many layers to get enough coverage if you don’t go with it over another polish – I did five (!) coats, and I’m already worried about the pain in the ass it will be to remove…

Since the glitter particles are quite big, the polish is a bit thick and not that easy to work with, but I don’t mind when the final result is something like this. Crazy, over the top, super blingy and attention catching, I feel like a christmas ornament and can’t stop staring at my nails. Clown vomit deluxe! I used Seche base as a base coat and Seche vite as a top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to OPI Rainbow connection

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>