OPI Julen 2011 – The muppets collection

2011 verkar vara mupparnas år – The Balm släpper en mupp-inpsirerad ögonskuggspalett i en extremt begränsad utgåva, och till jul kontrar OPI med en sprakande färgglad nagellackskollektion i mupparnas tecken i samarbete med Disneys kommande film The Muppets. Kollektionen är uppdelad i två delar: glitters och reds & neutrals.

OPI The Muppets
Release date: November 2011


Nail lacquer (150 SEK)

– Fresh Frog of Bel Air A glitter that prefers the greener things in life.
– Rainbow Connection The rainbow glitter of your dreams.
– Gettin’ Miss Piggy With It! Red glittery fun for everyone!
– Divine Swine The finest, most fabulous magenta glitter ever.
– Gone Gonzo! The aqua-blue glitter is taking over the world!
– Excuse Moi! Ahem! This pink glitter has something to say!
– Warm & Fozzie A feel-good shade of metallic copper.
– Designer, de Better! And this light metallic bronze is ready for the runway.
– Pepe’s Purple Passion This deep, decadent shade is the best purple ever, okay!
– Wocka Wocka! The popular deep berry makes everything fun and merry!
– Meep-Meep-Meep Missing out on this fuchsia would make you weep, weep, weep!
– Animal-istic This wild bright red cannot be tamed!
Glitters: Fresh frog of Bel Air, Rainbow connection, Gettin’ Miss Piggy with it, Divine Swine, Gone Gonzo!, Excuse Moi!Reds & Neutrals: Pepe’s purple passion, Wocka Wocka!, Meep-Meep-Meep, Animal-istic, Warm & Fozzie, Designer de better!


Jag är helt såld på den här kollektionen, vill ha! Framförallt glitternagellacken lockar, på något mystiskt sätt verkar jag glömma bort hur förjävliga dom är att ta bort till varje gång jag har en ny flaska i handen som blingar och glittrar och är nästan omöjlig att slita ögonen från. Utifrån promobilderna lockar Rainbow connection, Gone Gonzo, Fresh frog of Bel Air, Divine shine, Gettin Miss Piggy with it, Meep-meep-meep och Wocka-wocka mest. Lacken finns att köpa i svensk butik från och med början av november.

In English: 2011 seems to be the year of the muppets – The Balm releases a muppet inspired eyeshadow palette in an extremely limited edition, and for christmas, OPI counters with a sparkling colourful nail polish collection with a muppet theme in collaboration with Disney’s upcoming movie The Muppets. The collection is divided into two parts: glitters and reds & neutrals.

I’m so excited about this collection, I want them all! Especially the glitters, in some mystic way I seem to forget how much of a pain in the ass they are to remove every time I hold a new bottle in my hand that blings and glitters and is almost impossible to take my eyes off. From the promo pictures, I’m most into Rainbow connection, Gone Gonzo, Fresh frog of Bel Air, Divine shine, Gettin Miss Piggy with it, Meep-meep-meep and Wocka-wocka. The collection will be available for purchase in november.

Product information and images: OPI Sweden, Nitrolicious


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

15 comments to OPI Julen 2011 – The muppets collection

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>