MAC Seaside Cream colour base

Cream colour base från MAC är en krämprodukt med lite torrare konsistens som är tänkt att kunna användas lite varstans: kinder, läppar och ögonlock. Med höstens stora kollektion MAC Me over! släpps två nya nyanser i begränsad utgåva, varav en är rosbronsiga Seaside.
Seaside är en diskret persikorosa med bronsiga undertoner, och är ganska hård och torr i konsistensen vilket gör att den inte känns oljig på huden. Mitt favoritanvändningsområde för just den här nyansen är högst upp på kindbenen som en varm highlighter, men den är också fin ensam på ögonlocket (jag behöver dock en ögonskuggsbas under för att den inte ska lägga sig i veck) och att dutta på läpparna för en metallisk effekt.

Seaside cream colour base kostar 185 kr och finns i butik från och med den 8 september.

In English: Cream colour base from MAC is a cream product with a drier consistency that is designed to be a multi-use product for cheeks, lips and eyelids. With this fall’s big collection MAC Me over!, there are two new limited edition shades, one of them is rosy bronze Seaside.

Seaside is a discrete peachy pink with bronzed undertones, and it’s pretty hard and dry in consistency which keeps it from feeling oily on the skin. My favourite use for this shade in particular is on the cheekbones as a warm highlighter, but it’s also very pretty as a wash on the eyelid (I need an eyeshadow base underneath though to keep it from creasing) and to dab on the lips for a metallic effect.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to MAC Seaside Cream colour base

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>