Boots Deep Moisturising foot cream

Jag har inte hunnit besöka brittiska apotekskedjan Boots sedan de öppnade i Stockholm förrän alldeles nyligen, så jag dök in på butiken på nedre plan i PUB-huset sist jag hade vägarna förbi. Boots är ett självklart stopp för mig när jag besöker London, och en av favoriterna jag brukar köpa med mig hem är Deep Moisturising foot cream ur deras egna produktserie.
Deep moisturising foot cream är antiseptisk, innehåller mynta, lavender och marshmallow och är en av mina absoluta favoriter bland fotkrämer – fötterna blir hur mjuka som helst efter bara en smörjning, krämen doftar gott och dessutom är den billig: 34 kr betalade jag för en glasburk på 100 ml.

Har ni testat något ur Boots eget sortiment? I så fall, har ni hittat någon favorit?

In English: I haven’t had the time to check out the british pharmacy store Boots since they opened in Stockholm recently, so I when I passed the store in the PUB department store, I took a quick peek. Boots is a must for me to visit when I’m in London, and one of the favorites I usually stock up on is Deep Moisturising foot cream from their own product line.

Deep moisturising foot cream is antiseptic, contains mint, lavender and marshmallow and is one of my absolute favourite foot creams – the feet are super soft after just one use, it smells nice, and it’s cheap too: I payed 34 SEK for a glass jar of 100 ml.

Have you tried anything from the Boots product range? If so, have you found any favorites?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Boots Deep Moisturising foot cream

 • Maja L

  Thank god for Boots! Jag brukar alltid handla på mig mängder när jag är i London, men har inte kommit i närheten av en butik även fast jag bor i sthlm. Men jag ser fram emot att kolla runt och se vad för roliga saker de har tagit hit.

  • purity

   Maja L: Det verkade som att de tagit med sig hela sitt egna sortiment hit + lite andra grejer som varit svårt att få tag på i sverige tidigare. Jag hoppas att dom utökar sitt sortiment med smink i framtiden också!

   Anna: Ja, den från TBS är en av mina andra favoriter!

 • Verkar som en mycket bra fotkräm 🙂
  Min absoluta favorit kommer från The Body Shop och heter Peppermint Intensive Foot Rescue 🙂
  helt underbar den också… har en mycket stark doft av pepparmynta 🙂

 • Sofie

  Gud vad jag älskar boots! Min absoluta favoritprodukt måste nog vara deras “spot wand” mot finnar. så jäkla bäst.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>