Rabattkod hos Everbella.com

Ni vet sidan jag bloggade om för några dagar sedan, där jag köpte mina lackswatchplattor, Everbella.com? Jag har en liten rabattkod att bjussa er på om det vore så att ni är sugna på att klicka hem något därifrån – koden “sannase” ger er 10% rabatt och gäller tills vidare. Inte helt fel, eller hur? =)
In English: Remember the site that I blogged about a few days ago, where I bought my polish swatch racks, Everbella.com? I have a discount code to share with you readers if you’re planning to place an order – the code “sannase” gives you 10% off an entire purchase and has no time limit. Not too shabby, eh? =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

5 comments to Rabattkod hos Everbella.com

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>