The BrowGal scissors

Förutom att färga och fylla i mina bryn så består min brynstylingrutin också så klart av formning – jag försöker att vara där och pilla så lite som möjligt då jag jobbar på att spara ut till en fylligare form, vilket tar lång tid men långsamt ger resultat. Förutom dom små utvalda stråna som plockas bort med hjälp av pincett, trimmar jag även ner längre, yviga strån på längden för att forma och definiera.

 

The BrowGal scissors

 

The BrowGal scissors1Tidigare har jag använt en liten vass nagelsax för att trimma brynen, men sedan den här lilla svarta snirkliga saxen i rostfritt stål från The BrowGal flyttade in i mina lådor, så har jag insett överlägsenheten i kvaliteten att ha en rak sax ämnad just för att trimma ögonbrynen med. Den är galet vass, klipper precist och spikrakt, och dessutom är den så fin att titta på att mitt gothhjärta hoppar över ett slag varje gång jag håller den i min hand. Kanske en onödig pryl i mångas ögon, själv visste jag inte ens att jag behövde den innan jag fick hem mitt exemplar som pressprov, men nu vill jag inte vara utan den. The BrowGal eyebrow scissors kostar 195 kr och finns att köpa hos Kicks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to The BrowGal Eyebrow scissors

 • :)

  Hej hej! Ville bara lämna en kommentar och säga att jättemånga av länkarna under din blogroll inte är aktuella längre. Kan kanske vara bra att veta. 🙂

 • Antitrollpatrullen

  Kära : )! Om du lider av tangentbordsdiarré så rekommenderar jag dig läkemedelspreparatet Imodium, som stoppar upp och gör dig lite mindre skitnödig. Finns på ett apotek nära dig. Lycka till!

 • wtf

  alltså va? jag såg ingenting spydigt eller trolligt med :)s kommentar. snarare är det ni andra som är spydiga.

 • Antitrollpatrullen

  Kära wtf! Om du lider av nedsatt syn så rekommenderar jag dig att uppsöka en optiker som kan hjälpa dig att prova ut ett par glasögon till dig. Linser är naturligtvis också ett alternativ, men de stora trendsättarna säger att just glasögon är en statementaccessoar och en väldigt het trend just nu som dessutom får dig att se smartare ut. Lycka till!

 • wtf

  Antitrollpatrullen måste verkligen må dåligt. Om man beter sig som du gör så kan man ju inte må bra. 🙂 gjorde inget fel överhuvudtaget, men både du och Des beter er som as.

  • purity

   Oy! Tagga ner. Sjukt tråkigt att läsa anonyma kommentarer där avsändaren bara vill peka på nåt som är fel och sen avsluta med en smiley och tro att det blir en mindre tråkig kommentar av det.

  • :)

   Vad skönt att någon iaf inte tolkade mitt inlägg som mobbing, eftersom det bara var menat som information. Vet inte riktigt hur det kunde tolkas som elakt, men det finns tydligen folk till allt…

 • Förstår vad du menar, hade 🙂 använt ett ordentligt alias och en korrekt www-/mail-adress hade 🙂 inte uppfattats som en lika stor besserwisser

 • Antitrollpatrullen

  Kära wtf! Tack så mycket för din omtanke, men du kan vara helt lugn angående min hälsa. Jag gick nyligen igenom en läkarkontroll helt utan anmärkning på vare sig det fysiska eller psykiska planet, så du behöver inte vara det minsta orolig. Jag blir dock en smula oroad över ditt något kraftfulla ordval på slutet. Det behöver inte vara något allvarligt, men det kan vara tidiga tecken på Tourettes syndrom. Jag rekommenderar dig starkt att ge akt på symtomen och söka professionell hjälp ifall besvären inte lägger sig. Lycka till!

 • :)

  Oj. Öhm. Okej? Hur lämnar man en kommentar med information på någons blogg om att en funktion på bloggen inte fungerar, utan att folk tar det som att man har förolämpat deras mamma? Länkarna har inte fungerat på ett bra tag, vilket tyder på att purity inte har märkt det, så då ser jag verkligen inget problem i att påpeka att de inte funkar.

  Men förlåt. Jag ska inte ge konstruktiv kritik igen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>