Tävling: Vinn stylingkit från Bosch

Rolig grej – under Daisy Beauty expo 2016 hade Bosch en tävling där man kunde vinna ett stylingkit till sig själv plus ytterligare ett kit att lotta ut till sina bloggläsare – och jag vann! Så nu har alltså en av er chansen att kamma hem ett kit med stylingprodukter från Bosch till ett sammanlagt värde av 3100 kr.

Kitet består av:

 

Bosch-kit

 

Quattro-Ion borste – en batteridriven paddelborste med joniseringsfunktion i fyra joniseringskanaler som förebygger friss och ger håret glans.

ActiveShape Creator – en kombination av plattång och rundborste (som även kan rotera om man så önskar) för att värmestyla håret med rundborste utan att behöva kombinera med en fön.

KeratinAdvance Protect plattång – en plattång med integrerat värmeskydd som ska återfukta håret och minska slitage. Varje platta har en svart, värmande keramikzon, och en vit zon som kyler ner håret 25 grader direkt efter användning för att bevara naturlig fukt i håret.

ProSalon Power hårfön – en professionell hårfön med kraftfullt luftflöde, behaglig ljudnivå och antistatisk effekt. Maxeffekten är 2180 watt, och fönen har även en cooling-funktion. Kommer med smalt koncentratormunstycke samt diffuser.

 

För att vara med och tävla behöver du göra följande:

Lämna en kommentar till det här inlägget där du berättar om ditt favoritsätt att styla håret till vardags respektive till fest, samt något inom hårstyling som du skulle vilja lära dig att bemästra med hjälp av något eller några av verktygen i Bosch-kitet.

Kom ihåg att ange en giltig e-mailadress med din kommentar så jag kan kontakta dig om du har vunnit.

 

Tävlingen avslutas söndagen den 20 mars 2016 kl. 23.59, och bland er som har lämnat en kommentar drar jag en vinnare. Vinnaren presenteras både på bloggen och kontaktas via mail, har du vunnit har du 48 timmar på dig att höra av dig med din adress, sedan dras en ny vinnare. Tävlingen är den här gången öppen för läsare som är bosatta i Sverige, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, endast ett tävlingsbidrag per person.

Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

41 comments to Tävling: Vinn stylingkit från Bosch

 • Johanna V

  Jag brukar alltid ha uppsatt till vardags så till fest brukar jag föna det ordentligt så att jag kan ha det utsläppt med lite volym!
  Med Active Shape Creator skulle jag vilja få till hållbarare volym till mitt typiskt skandinaviska hår så jag kanske kunde ha utsläppt hår
  Lite oftare till vardags också:-)

 • Till vardags blir det alltid så att jag fönar och använder händerna när jag blåser det näst intill torrt för att sen använda en rundborste för att föna in topparna. Till fest blir det locktång utåt

 • Fanny

  Jag är så lat när det kommer till att styla håret till vardags, så oftast låter jag det bara självtorka and that’s it. Till fest däremot brukar jag försöka anstränga mig lite (med minimal kunskap) och jag skulle vilja lära mig bemästra plattångslockar!

 • Anna

  Flätor är mitt trick, går att variera på tusen olika sätt! Jag är urkass på att föna mitt hår, men det går kanske lättare med lite nya verktyg 😉

 • Cajsa

  Vardagsstylen måste vara snabb och enkel – antingen rakfönat eller uppsatt med klämma!

  Till fest försöker jag få till stora lockar med volym med hjälp av kardborrerullar – inte helt lätt att få lockarna att hålla och bli snygga, så ”active shape creator” skulle säkert vara lösningen på det problemet!

  Ibland spelar jag hårdrock på scen med vårt hobbyband och då vill jag kunna göra en fräck ”rockfrilla” med plattång – vilket jag ingen äger sedan sonen flyttade hemifrån och tog med sig sin. Så ja, en ”Keratin Advance Protect Plattång” vore perfekt för mitt tunna ömtåliga svenska hår!

 • Jennie

  Till vardags tycker jag faktiskt om att ha en hästsvans. Till fest gillar jag att ha lockat hår! Dock har jag väldigt lockigt hår naturligt vilket gör att jag måste platta först. Därför skulle jag vilja, med hjälp av borsten, lära mig att använda endast den på mitt lockiga hår för att få snyggare lockar och få bort frizzet!

 • Johanna

  Till vardags är det värmeskydd + rakfön som gäller, ibland tar jag en klick Rootlift Mousse från Lernberger Stafsing för att få mer volym och fluff. Till fest föredrar jag just nu att sätta upp håret med en doughnut mitt på huvudet. Snyggt och elegant!

  Jag har svårt att manövrera fön och rundborste tillsammans därför tror jag ActiveShape Creator, kan hjälpa mig att få ett snyggare och bättre resultat.

 • Johanna

  Jag stylar sällan mitt hår till vardags/jobbdagar, jag har en ful ovana att snurra upp mitt hår i en hård knut när jag går och lägger mig på kvällen, inte bra för håret direkt, men håret får rätt så snygga lockar på morgonen 😉 lite torrschampo för volym sen är jag redo för vardag på jobbet 🙂
  Till fest så lockar jag ofta håret. Jag har nyligen klippt av en hel del hår, så jag har en lång bob nu och jag skulle verkligen vilja lära mig att föna med rundborste (något som jag tycker är så svårt att få in tekniken på!!) så att få testa den där active shape creator vore intressant! ???

 • Frida

  Eftersom jag naturligt har spikrakt hår brukar jag till vardags oftast låta det lufttorka och bara he i lite olja för att få glans, medan till fest gillar jag att ha lösa lockar som inte ser för “nygjorda” ut. Jag har aldrig lyckats föna håret snyggt på mig själv och därför skulle det vara superroligt att få prova active shape creator och se om jag ÄNTLIGEN kan få till det.

 • cecilia

  Till vardags brukar jag inte göra så mycket, ska jag ut brukar det bara bli något enklare med lite volympuder eller sprej, skulle vilja bli bättre på att fixa med håret, lära mig locka håret, eller platta det.

 • Till vardags är mitt hår antingen uppsatt i en knut/hästsvans eller utsläppt. Det som är viktigast för mig är att klippa håret var tredje månad. Då vet jag att mitt hår är hälsosamt varje dag. Natten innan jag tvättar mitt hår brukar jag har i olja (moroccan oil elle nuxe). Jag tycker att oljor ger mjukhet till mitt hår. Dessutom använder jag alltid conditioner när jag tvättar håret och det gör det lättare att styla, “tämjar” det. Jag brukar torka håret med hårfön och jag får mycket hjälp av tangle teezer borstar, de gör att håret blir lent, galtt och glansigt. Gärna skulle jag vilja berika sättet att styla håret med en plattång som skulle kunna hjälpa mig att få spikrakt hår, “beachy waves” eller fina lockar.
  Till fest gillar jag att göra röriga flätor a la Diane Kruger eller att göra en ordentlig blow dry. När jag vill få lite extra volym, använder jag Klorane torr schampoo.

 • Klara

  Min dagliga styling av håret är egentligen inte så mycket till styling. Brukar variera mellan att ha håret uppsatt i en knut, vilket jag alltid har om jag bara skall vara hemma. Eller nersläppt med dess naturliga fall (och mindre fina frissighet), om jag skall till skolan.
  Jag har långt hår och jag älskar hollywoodlockar när det håret skall få “det lilla extra”.
  Dock har jag inte riktigt fått till de där perfekta lockarna, så det skulle vara spännande om activeShape creator eller keratinadvance protect plattången kunde få till ett par fina lockar 🙂

 • Malin

  Har kraftigt vågigt och lockigt frissigt hår som lägger sig helt bananas åt alla håll . Till vardags är det två alternativ som jag kör på 1. Ont om tid= fläta och hårspännen 2. plattång här och där för att tämja det värsta men ändå behålla volym och lite självfall typ. Skulle vilja lära mig platta det och föna utan att det bli sådär platt och tråkigt!

 • Helena i Uppsala

  Jag går och lägger mig med blött hår, fäst i snurra med hårband. På morgon är det torrt och vågigt! Men det fungerar inte på mamma, 87, nu långt inne i dimmorna. Jag hjälper henne under dagtid att duscha, tvätta håret och sedan rulla det. Men utan tålamod plockar hon ut papiljotterna alldeles för tidigt. Här behövs en uppdatering av hårstylingsmetoden! Hon har permanentat hår och jag behöver lära mig locktång och plattång.

 • Katarina

  Till vardags fönar jag mest håret torrt utan någon speciell styling. Jag har börjat försöka mig på att föna in längderna men det är svårt. Tror att Active Shape Creator skulle passa ypperligt för det ändamålet och hjälpa mig att bemästra snyggt fall på mitt annars spikraka och rätt tråkiga hår. Vid festliga tillfällen trivs jag allra bäst i slarviga lockar.

 • Susanne

  Till vardags älskar jag flätor i alla former. Kan sitta en hel kväll och youtuba nya att imponera med:) Till fest kör jag en klassiker, stora Hollywoodlockar. Med Shape creator skulle jag vilja lära mig bemästra en riktigt snygg blow dry på egen hand.

 • Jag är ju en knutmänniska till vardags, men i mitt yrke (trafiklärare) fungerar inte det, att ha en tofs eller knut i nacken gör att man sitter med nacken lite svagt framåt och får kramp om man ska sitta så hela dagen, så för mig är det oftast utsläppt med lite svaga lockar som gäller till vardags ibland kombinerat med en fläta från luggen.
  Jag skulle älska att testa ActiveShape Creator för att få till de där härliga svallet som är så snyggt och som alla andra lyckas få till förutom jag och som jag ändå försöker få till typ varje festtillfälle jag får, sedan skulle ju ProSalon Power hårfön säkert vara hur underbar som helst om man jämför med min gamla fön från barndomen som luftar bränt och dessutom får taklamporna i badrummet att flimra :p

 • Vilje

  Jag fönar mitt hår lite rufsigt och halvtorrt till vardags, till fest så försöker jag släta till det lite mer, men jag skulle verkligen vilja lära mig göra ordentliga lockar.

 • Till vardags – platt hår. Till fest skulle jag vilja locka skiten ur min lugg så jag får ett sånt gött fluff på huvudet – med plattång! Tycker det blir finaste lockar då!

 • Elena

  Jag gör typ inget med mitt hår, jag har i en lockgelé så att självfallet håller sig snyggt. Men jag har drömmar om att få engagera mig i barret, brukar titta på stylingvideor och sukta, tänk om jag kunde göra sådär, men jag äger en pytteliten plattång sedan jag hade en sidecut och inget mer, för snål för att köpa riktiga saker också 😀

 • tova

  Till vardags är det bara uppsatt då jag inte vill ha håret i ansiktet, så, två flätor i sidorna och en knut, gärna med plattat hår för att få in och ihop hårstråna.. Fest, plattat sen en del lockar som jag brukar göra med plattången för att få mer volym och lägga över håret lite “slarvigt” som en sidbena typ.
  Skulle få nytta av allt i kittet, mest plattången kanske. Borsten för att hjälpa mot friss låter intressant. Hade varit kul att kunna föna ut med rollborste för att få håret platt och fint, men de verka ju att du bara behöver en sak så det vore ännu bättre och lättare 🙂

 • Veronica Danielsson

  Jag har en Lob frisyr så till vardags plattar jag alltid håret, och under dagen blir det eviga sätta upp och släppa ut moment! ?

  Till fest lockar jag håret ala Hollywood till 90% men i sällsynta fall fönar jag håret med rundborste för att få den där amazing volymfrilla MEN lyckas tyvärr inte riktigt, har inte rätta tekniken! Därför verkar ActiveShape Creator jätte bra, vart verkligen nyfiken på den! Skulle bli överlycklig om jag vann detta kitt!
  Tack för fantastiskt inspo förövrigt! ❤

 • Julia

  Till vardags älskar jag att böja topparna på mitt platta hår inåt med hjälp av en plattång och till fest går jag all in på lockar och halvuppsättning.

  Om jag vinner vill jag lära mig att bemästra en volymföning vilket ALLA dessa stylingverktyg kan hjälpa till med 🙂

 • Ellen

  Till vardags fönar jag hårbotten för att få lite lyft och låter resten av håret självtorka med lite saltvattenspray i.

  Till fest experimenterar jag så mycket jag kan: mycket lockar, platt med något snyggt hårspänne, uppsatt på tusen olika sätt….

  Experimenten kan bli både väldigt bra och väldigt dåliga och en sak jag aldrig lyckats med är att föna håret snyggt, det ser alltid ut som ett fågelbo så jag är mest i behov av en bra fön och rundborsten. Sen skulle det också vara grymt att kunna kamma håret utan att det blir statiskt.

 • Carolina

  Jag klippte precis av mitt väldigt långa och blekta hår så att de nu slutar strax under axlarna (och min frisör färgade det vackert grått)! När mitt hår var ledset och slitet vågade jag inte göra så mycket men har nu lärt mig att till vardags bemästra det med ekologiska oljor så håret blir lent och jag genom rund locktång göra en rullande rörelse med handen så luggen får mer volym! Till helgerna brukar jag rufsa till det lite slarvigt med min locktång så det inte blir för mycket “gå på salong-lockar”. Det gillar jag!

  Jag har bara en locktång som jag använder till alla mina hårlooker just nu och det funkar men med hjälp av en riktig plattång, hårfön (så jag slipper vänta på att håret ska torka av sig själv) och wow(!!!) active shape creator kan jag prova mig på att göra fler frisyrer, gärna så jag får mer volym, strandsvall och bara vågar experimentera. Locktång är superbra men ett helt styling-set vore ännu bättre!

 • Är gammal/otrendig/ohändig så: Till vardags blir det hederlig enkel tofs (alternativt utsläppt en GHD) – till fest plattar jag det rakt av och låter hänga!

  ActiveShape Creator verkar onekligen ha potential att få mig att testa en sån där Hollywood-snygg blow dry (utan att blow-dry:a) 🙂

 • Lina

  Eftersom jag har tjockt och väldigt tungt hår så brukar jag antingen gå med två inbakade flätor till vardags (fixerar småhår med vax/saltvattenspray) eller så kör jag en låg knut för att hålla håret borta från ansiktet till vardags. Till fest lockar jag det eller så låter jag bara det hänga rakt 🙂
  Det hade varit grymt att få testa quatro-ionborsten då jag ALLTID får frissigt och elektriskt hår av vanliga borstar. Dessutom verkar Active shape creator vara grymt bra för en skonsammare blow dry, som dessutom inte kräver att man både använder fön och borste (en utmaning för mig med dålig koordination).

 • Nathalie Kalldal

  På vardag brukar jag låta mitt hår självtorka eftersom jag har en kass fön, till fest brukar jag platta håreteftersom mitt är naturligt vågigt.
  Det hade varit kul att vinna eftersom jag båda vill testa hårfönen och borsten eftersom när jag fönar med min gamla fön så blir håret jätte frissigt, samma sak händer när jag borstar det så det här kitet vore utmärkt för mitt hår:)

 • Sandra

  Till vardags så låter jag håret självtorka eller fönar det lätt, har endast i hårolja samt värmeskydd om jag fönar. När jag vill fixa till det lite mer så har jag på sistone fönat med rundborste och försökt få till lite lockar i topparna.

  Jag är väldigt sugen på att testa rundborsten, tror det hade blivit så mycket enklare att fixa fint och glansigt hår till vardags med den.

 • Ulrika

  Jag har ett väldigt burrigt lockigt hår som jag stylar med att krama i massor med hårgelé när det är blött, sen snurrar jag upp det i en t-shirt så överflödigt vatten sugs upp. Sen får det självtorka, vilket tar ca fem timmar. Sedan kramar jag ur det stela och har lockar som håller hela dagen.
  Jag skulle vilja prova att ha rakt hår, men har hitintills inte hittat en plattång som verkligen gör mitt hår rakt. Hoppas på att några av Boschredskapen kan göra det. Har längtat efter att ha rakt hår hela mitt liv.

 • Jennifer

  Jag har precis klippt mitt hår kort, en pixiecut så just nu är allt jag gör att blåsa håret bakåt när det är nytvättat och sen platta det lite snabbt då jag har väldigt självlockigt hår. Jag skulle vilja prova deras plattång och hårfön, då jag alltid letar efter bättre verktyg att använda. Sen ska jag snart flytta hemifrån så lite egna verktyg skulle inte skada 😀

 • Anaga

  Mitt hår (medellångt hår) är väldigt torrt och frissigt pga färgning, så jag brukar ha i olja eller någon leave-in cream efter duschen på morgonen och flätar håret, när jag väl är framme på jobbet (ca 1h efter) tar jag ut flätan och då brukar håret se mycket mjukare, glansigare och vågigare ut. Till fest plattar jag håret eller så lockar jag det med plattången. Det jag skulle vilja lära mig är att kunna föna håret (med antingen rundborsten eller hårfönen) så det blir naturligt rakt (jämfört med plattång) men att man kan bibehålla volym i håret, för det blir så jädrans platt med plattång och då måste man ha i en massa produkter och tupera för att få volym=kräver för mycket tid plus att det sliter på mitt redan slitna hår ännu mer.

 • Freja

  Till vardags gillar jag att få bort håret ur ansiktet. Därför brukar jag mestadels fläta det i två flätor, spelar inte så stor roll vilken sort, och sedan ta de två flätorna och knyta dem i en klassisk knut (alltså som en gör med snören) för att sedan stoppa in ändarna under knuten och till sist pinna fast hela håret med klassiska håruppsättningsnålar. Detta låter kanske omständigt men tar helt ärligt två minuter max för mig att göra och får mig att känna mig piffig utan håret i ansiktet när jag pluggar. Till fest brukar jag tvätta med Lush’s Big schampo och balsam för volym, ha i mousse i rötterna och sedan lufttorka. Efter det använder jag värmeskydd från syos och lockar håret med en 19mm locktång, låter lockarna svalna, borstar ur dem med en kam och hårsprayar med spray från TRESemmé. Min dröm är att kunna verkligen föna håret så att det blir sådär mjukt som det ska vara. Jag äger inte ens en hårfön då min gick sönder förra året och jag har inte råd med en ny då jag är student. Brukar läsa skönhetsbloggar och se på instagram hur människor går och skaffar “blowouts” och fönar in volym och mjuka “effortless” vågor i håret, vilket jag aldrig lyckats åstadkomma tidigare trots eviga försök.

 • Elin

  Åh vad kul! Till vardags brukar jag göra mer “uppsättningar” med flätor osv, inget avancerat utan typ två flätor i luggen som man sätter upp bakåt. Till fest brukar jag platta eller locka, och detta kitties ovan vore perfekt till det! Särskilt rundborsten med värme i, känns perfekt till stora, lösa Hollywoodlockar! ?

 • monica

  Till vardags åker håret upp i en hästsvans! Har det endast utsläppt när det är nytvättat och behöver torka, vilket tar lång tid. Min hårfön är från ca medeltiden 😛 därför tar det lång tid att torka även med fön. När jag vill piffa upp mig lite för fest så försöker jag få till lite snygga lockar med plattången. Ser alltid så lätt ut på tutorials men när jag gör det själv är det inte så lätt 🙂

  Om jag vann detta kit så skulle jag vilja lära mig att få till en rejäl volym med hårfönen och sedan locka längderna lite med ActiveShape Creator. En ny hårfön skulle även ge mig lite mer fritid då det garanterat skulle gå lite snabbare att torka håret 🙂

 • Amanda Lejon

  Till vardags så är stylingen noll & till fest så kanske jag tuperar håret lite för mer volym!
  Är sämst i världen på hår så känns som att ingenting blir bra någon gång så därför låter jag det oftast vara ifred 🙂
  Har lockigt/vågigt hår som är frissigt så därför är jag sjukt spänd på Quattro-Ion borsten för att se hur väl den funkar med att motverka friss 🙂
  Tycker alla verktygen skulle vara spännande att få testa för då kanske jag blir mer sugen på att bemästra mitt hår så det blir snyggt när man har olika verktyg! Äger för tillfället bara en hårfön & en plattång 😀

 • Louise

  Jag är relativt ny till hårstyling då jag fick upp intresset när jag fick en bok med massa how-to till olika flätor o knutar. Så innan var både vardags o fest: genomborstat hår 😛
  Nu är vardags stylingen en tre-fläta. Tre vanliga flätor som man flätar till en fläta. Ser då ut som jag lagt ner massa tid och gjort nått komplicerat, fast jag bara gjort 4 vanliga flätor! Även utmärkt blöthår frisyr!
  Till fest blir de lockar, på snabbt sätt! Sätter upp håret i en hästsvans mitt på huvudet med en hårtofs med två hårnålar i som jag tvinar runt roten av hästsvansen och fätaser med hjälp av hårnålarna. Sedan lockar jag stora slingor och drar ut hårnålarna och då faller svallet ner (alltså utan att förstöra lockarna då man inte drar av tofsen om man skulle sätta upp svansen på vanligt sätt). Kompletterar ibland med en liten utbakad fläta i luggen 🙂
  Jag skulle vilja bemästra att få till lockarna vid ansiktet, där jag vanligtvis tar till en fläta för att jag just inte får till lockarna med locktången. Tror en plattång, KeratinAdvance Protect plattång, skulle hjälpa mig med det! Eller få till lite volym på mitt lång tunga hår med ActiveShape Creatorn 🙂 Den kanske kan ge lite fina vardagslockar oxå ^^

 • Miranda

  Till vardags brukar jag oftast platta håret, mest i topparna så det värsta frisset försvinner, samt spraya på lite torrschampo för volym. När det är fest har jag nästan alltid lockar, stora utborstade sådana är favoriten. Något jag alltid velat ha men aldrig fått till är en snygg föning med rundborste, skulle därför mer än gärna lägga vantarna på ActiveShape Creator, tror den skulle kunna göra susen!

 • Cecilia B

  Fantastisk tävling! Till vardags är jag inte speciellt ambitiös med mitt långa hår, det blir fläta eller nån form av slarvig knut. Till fest försöker jag göra mig lite finare i håret, typ föna fram mitt “lilla” självfall och sätta i ett fint spänne, men min stylingteknik har vissa brister, så jag får inte riktigt till formen som jag vill.
  Jag tror att Quattro-Ion borsten & ProSalon Power hårfön kan hjälpa min att styla håret på samma proffsiga sätt som min frisör brukar göra, för att skapa en fin form och volym.

 • Förr plattade jag alltid håret innan jag gick hemifrån. Resultat: mycket slitet hår. Under ett år använde jag nästan ingenting, vilket gav mig ett friskt glänsande hår, med lite självfall dessutom. Så numera låter jag antingen håret självtorka eller fönar det slarvigt med hjälp av händerna för att skapa ett naturligt rufs. Jag älskar mitt hår nu! Till fest brukar jag antingen platta eller locka. Ibland våga håret. Alltid med plattång. En gång satsade jag mer på en frisyr, och gjorde en faux hawk. Sjukt coolt, och alla trodde jag gått till frisören och blivit stylad! Jag skulle vilja lära mig att bemästra ActiveShape Creator! Vore fantastiskt att kunna föna och platta/styla håret samtidigt! Har några vänner jag skulle vilja experimentera på! =)

 • Till vardags brukar jag, om jag har tid, försöka göra olika varianter av inbakade flätor. Jag har ganska kort hår nu, men när jag hade långt så brukade jag ha “milkmaid braids” flera gånger i månaden, ser sjukt avancerat ut men är löjligt lätt! Till fest brukar jag bara föna håret rakt, vilket inte är det lättaste med min pyttelilla resefön. Om jag vann skulle jag försöka lära mig locka håret med plattång, det går inte med min lilla reseplattång (anar ett mönster, hah!).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>