Månadens produkt – December 2015

månadens produkt december 2015Inlägget med månadens produkt för december 2015 kommer någon vecka in i det nya året, jag har passat på att ha lite jul- och nyårsledigt från datorn överlag och har pysslat med saker som inte innebär att sitta framför en skärm de senaste veckorna – ganska skönt ibland, faktiskt.

Månadens produkt för december var en riktig liten räddare i nöden för mitt torra hår, som dessutom visade sig att prestera långt över förväntan och faktiskt leva upp till vad den påstår sig att göra – jag talar så klart om Olaplex för hemmabruk, den lilla flaskan med No3 som har varit en trogen följeslagare en hårtvätt i veckan sedan jag började använda den. Ni kan läsa hela min recension här!

 

Månadens produkt dec15Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Månadens produkt – December 2015

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>