Urban Decay Vice 4 palette

Jag hade tänkt visa er den här godingen ända sedan jag kom hem från Daisy Beauty-resan till London för en månad sedan, men på grund av brist på dagsljus och tid har jag inte hunnit blogga upp den förrän nu, och självklart verkar den ha sålt slut på Kicks hemsida innan jag hann få upp det här inlägget =( Den går dock att klicka hem till Sverige från Selfridges hemsida mot en fraktavgift på £15, om man är sugen och inte hittar den i sin Kicks-butik som säljer Urban Decay.

Anyway – här kommer bildspam! Vice 4 är en sjukt snyggt designad ögonskuggspalett i multifärgad krom på utsidan, innehållandes hela 20 ögonskuggor i färgglada nyanser uppblandat med ett par neutrala, med en medföljande dubbeländad pensel i syntethår som faktiskt är riktigt trevlig att använda sig av (vilket inte brukar vara fallet med medföljande applikatorer i ögonskuggspaletter). I locket finns en stor spegel, och paletten levereras tillsammans med en matchande necessär att förvara den i.

 

Urban Decay Vice4

 

Urban Decay Vice4(1)

 

Urban Decay Vice4(2)

 

Urban Decay Vice4(4)

 

Urban Decay Vice4(5)

 

Urban Decay Vice4(6)

 

Urban Decay Vice4 swatch(1)
Bones, Grip, Framed, Fast-ball

 

Urban Decay Vice4(7)

 

Urban Decay Vice4 swatch(2)
Deadbeat, Beat down, 1985, Underhand

 

Urban Decay Vice4(8)

 

Urban Decay Vice4 swatch(3)
Pandemonium, Harlot, Robbery, Delete

 

Urban Decay Vice4(9)

 

Urban Decay Vice4 swatch(4)
Discreet, Bitter, Grasshopper, Flame

 

Urban Decay Vice4(10)

 

Urban Decay Vice4 swatch(5)
C-note, Arctic, Low, CrowbarJag hade velat se lite mer tryck i Grip och Fast-ball, men i övrigt är samtliga skuggor i den här paletten högpigmenterade, krämiga och lättjobbade, och vi hittar blandade finishes och nyanser. Jag är toksåld på denna och har sträckt mig efter Vice 4 så gott som varje gång jag har använt mig av ögonskugga de senaste veckorna, jag är extra förtjust i de lite mer udda pärlorna Deadbeat, Pandemonium, Grasshopper, Flame, Beat down och Crow bar. Utslaget per skugga blir paletten faktiskt inte så dyr – 525 kr ligger den på hos Kicks, £43 (549 kr räknat i dagens kurs) (+ £15 i frakt) klickar du hem den för hos Selfridges. Vad tycker ni om Vice 4, något ni önskar er under granen i år?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to Urban Decay Vice 4 palette

 • Lovisa

  Åh kan knappt vänta på få den i julklapp! Lyckades norpa en i kicksbutik då jag med fasa såg den var slutsåld online. Deras spektrum palett ser sjukt fin ut med.

 • Grymt snygg både in och utsidan

 • Sofia

  Köpte denna även jag, ett beslut jag inte ångrar! Tror jag använt den varje gång jag sminkat mig sen dess <3 😀

 • Sofia

  Påtal om något helt annat! Köpte Ruby Woo förra julen åt mig själv efter rekommendation av dig, gisses så fint det är! Typ det enda röda läppstift jag trivs i 🙂 hoppas julen för dig blir lugnare än vad hösten verkat ha varit 🙂 kram

  • purity

   Åh, vad kul att du gillar det! Det är snyggt på typ alla, sånt himla fint djup och massor av dimension i det fast det är så matt. Tack snälla du, jag har faktiskt tagit semester och ska vara ledig hela 6 dagar så det ska bli superskönt!

 • Lotta

  Hej, jag undrar om Selfridges sänder nagellack till Sverige, intresserad av att handla därifrån. Hur lång leveranstid har de? Tack för tipset om deras onlinebutik!

  • purity

   Jag har tyvärr bara handlat i butik i London från Selfridges, så vet inget om onlineshoppen. Men överlag brukar paket från England komma inom 1 vecka, vet att när man beställer nagellack från Illamasqua så tar det tyvärr jättelång tid eftersom paketen inte får fraktas med flyg.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>