Månadens produkt – September 2015

månadens produkt sep15Många produkter har testats och bloggats om i september, men det är en liten guldklimp som jag har fallit lite extra för – nämligen Smashbox Double exposure palette.

Double exposure innehåller 14 stycken högkvalitativa, lättapplicerade och välpigmenterade ögonskuggor i en blandning av kalla och varma, matta och skimriga nyanser, där varje skugga kan transformeras med hjälp av vatten. Ni kan se fler bilder och läsa mer om paletten här – själv hoppas jag på en uppföljare på den här paletten med ännu fler nyanser i samma fantastiska formula!

 

mp sep15Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

11 comments to Månadens produkt – September 2015

 • Alltså det här ser ut som en helt otroligt underbar palett.
  Jag har hört så mycket gott om den och har alltid, varje gång jag sett bild på den eller hört om den på Youtube, tyckt att skuggorna ser så härliga ut 🙂
  Själv har jag fallit HÅRT för H&Ms nya nagellack och deras singelskuggor 🙂
  Jag önskade att jag gillade deras nya paletter mer men de är lite hit/miss.
  Sedan ÄLSKAR jag It´s A Piazza Cake från OPIs Venice collection… så underbar så det är helt otroligt 🙂
  xx

  • purity

   Den är SÅ värd att spana in om man har möjlighet, helt fantastiskt fin! Älskar också H&Ms nya sortiment, framförallt nagellacken. Så många fina nyanser!

 • Johanna

  Jag impuls köpte smashbox paletten idag på kicks, ser ju hur fin som helst ut! Jag är svag för paletter av nån anledning 😉 Har för mig att det kom en liknande från smashbox tidigare, full exposure (har jag för mig iaf). Min absoluta favorit i september har varit Anastasia Beverly hills World traveler paletten, som är helt underbar, har även kombinerat den med mina favorit skuggor från makeup geek, har du testat dem? Sjukt fina ögonskuggor med super kvalitet! 🙂

 • Sofia

  Mina favoriter denna månad är två av MUS nya skuggor,fashion och catwalk. Såååå fina! Samt även några av makeupgeeks duocrome skuggor, du måste testa dom! ? sen har jag även köpt några små tester från Paulas choise som verkar väldigt lovande 🙂

 • Johanna

  Jag märkte att dessa skuggor från smashbox paletten irriterar mina ögon, det svider i ögonen, antar att som puder partiklar kommer in i ögonen när man applicerar, men väldigt konstigt och inget jag upplevt tidigare med andra ögonskuggor ? Dock irriterar det bara i ögonen just när jag lägger ögonskuggan, svedan går över sedan så i gen kvarstående irritation eller nåt. Någon som upplevt samma med dessa skuggor från smashbox??

  • purity

   Åh nej, vad tråkigt! Jag har inte upplevt något av detta men det låter som att det är någon ingrediens i just dessa skuggor du inte tål. Är det både när du applicerar dom torra och blöta?

   • Johanna

    Ja, svider både när de är torra och blöta, men det är bara när jag applicerar, när skuggorna väl är på plats så irriterar det inte, som tur är, gillar verkligen paletten så jag kommer att fortsätta använda den ändå.. Men konstigt är det, har aldrig upplevt mina ögon som känsliga alls tidigare 🙂

    • purity

     Måste vara något i formulan du är allergisk/överkänslig mot – själv så tål jag inte en del flytande eyeliners, det svider när jag applicerar dom, men så fort dom har torkat på plats så känns det ok runt ögonen.

 • Så snygg, habegäret bara växer och växer

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>