IsaDora Autumn leaves & Grey temptation Eye color bar

Nu i höst lanserar IsaDora två nya färgsättningar på sina ögonskuggspaletter Eye color bar – varma Autumn leaves och kalla Grey temptation. Paletterna kompletterar de tidigare två och permanenta färgsättningarna i sortimentet, Nude essentials och Smoky mauves.

 

IsaDora Autumn leaves & Grey temptation eye color barEye color bar är en rektangulär, slimmad palett i svart blank plast. Genom ett litet fönster i locket kan man se skuggorna, och inuti locket finns en spegel. Det följer inte med någon applikator (vilket är totalt onödigt ändå eftersom de flesta alltid slänger dessa eller använder en separat pensel ändå, så bra där IsaDora!), och inuti varje palett ryms sex stycken skuggor.

Autumn leaves innehåller fem stycken skimriga skuggor och en semi-matt i satinfinish. Supertjusiga höstnyanser i murrigt skogsgrönt, plommon, brunt med en hint av persikorosa och champagne. De skimriga skuggorna är verkligen skimriga, framförallt när det kommer till de ljusare skuggorna – men de mörkare nyanserna bryter av och skapar harmoni, tycker jag. Superfin färgkombo!

 

IsaDora Autumn leaves eye color bar
Autumn leaves

 

IsaDora Autumn leaves eye color bar1
Autumn leaves

 

IsaDora Autumn leaves eye color bar swatch
Autumn leavesGrey temptation innehåller även den fem stycken skimriga och en nästan-matt skugga, från pärlemovitt till svart. Mittenskuggan och skuggan näst längst till höger är lite väl lika varandra för att vara i samma palett kan jag tycka (den näst längst till höger är finast med multidimensionella skimmerpartiklar) och det är lite halvdåligt tryck i den mörkblå skuggan tyvärr. Den svarta är dock oväntat pigmenterad, så är du ute efter en sotningspalett i gråskala kan denna vara väl värd att spana in!

 

IsaDora Grey temptation eye color bar
Grey temptation

 

IsaDora Grey temptation eye color bar1
Grey temptation

 

IsaDora Grey temptation eye color bar swatch
Grey temptationBåde Autumn leaves och Grey temptation kostar 149 kr/st och ska finnas ute i butik nu – vilken av de två är din favorit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to IsaDora Autumn leaves & Grey temptation Eye color bar

  • Roffe

    Två fina uppsättningar…..Autumn leaves är varmast! Grey temptation är snygg också!
    Autumn leaaves blir min favorit! Min förkylning börjar släppa…börjar jobba på onsdag!
    Då slipper du mina dagliga synpunkter! Hahaha…Känner mig hemma på din blogg!

  • Båda ser jätte snygga ut men är så grymt sugen på just autumn leaves

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>