Oscar de la Renta Flor EdP

En fruktig blommig doft är alltid ett säkert kort för mig, framförallt är jag förtjust i den typen av dofter under sommaren och har därför flitigt sprayat på mig Flor från Oscar de la Renta de senaste månaderna – en variant på Oscar de la Rentas ursprungliga signaturdoft Oscar från 1977. Doften är inspirerad av blomsterträdgårdar och beskrivs som en romantisk och blommig doft – bland toppnoterna hittar vi lychee, neroli och murgröna, hjärtat består av rosa jasmine, mango och vit pion, och doften bottnar i mysk och tonkaböna.

 

Oscar de la renta flor edp2Det här är en typisk fräsch vardagsdoft för mig som fungerar lika bra en blomstrande sommarkväll på en solvarm klippa som en lätt doft att bära på jobbet. På mig får doften en varm syrlighet som gifter sig alldeles utmärkt med noterna av jasmin och vit pion, och den har en helt okej hållbarhet på ca 5-6 timmar på min hud. Oscar Flor EdP kostar 455 kr för en flaska på 30 ml.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>