Månadens produkt – December 2014

månadens produkt dec14Ja, det blev ju inte så mycket bloggande i december av olika orsaker, men som vanligt har jag testat en hel del produkter, och något jag verkligen har varit i behov av (och fortfarande behöver) är en ordentlig fotkräm som lindrar och mjukgör mina stackars spruckna, fnasande fötter som just nu nästan svider av hur torra dom är, framförallt runt tår och “trampdyna”. När jag fick hem ett utskick med The Body Shops vårdande hemp-serie dök jag därför rakt på fotkrämen, Hemp foot protector (130 kr/100 ml).

Krämen, som är fet och rik i konsistensen, är anpassad för mycket torr hud och ska verka fuktighetsbevarande med ingredienser som kakaosmör och hampfröolja, och en svag lite örtig doft. Den återfuktar omedelbart fnaset på mina fötter och lämnar en skyddande hinna efter sig, därför älskar jag att använda den här på natten då krämen verkligen får tid att absorberas av huden ordentligt, och på morgonen känns huden mjuk, skön, lugnad och skyddad – den här kan jag absolut tänka mig att köpa igen!

 

mp dec14Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>