Viva la Diva Eye candy palette

Svenska Viva la Diva fortsätter att leverera tjusiga ögonskuggspaletter, nu till jul kommer det ett helt gäng, bland annat denna färgglada pärla i pastellrosa förpackning: Eye candy. Paletten innehåller 14 ögonskuggor i en blandning av skimriga och matta finishes, i både färgglada och neutrala toner, och det medföljer även en ögonskuggsprimer.

 

Viva la Diva eye candy palette

 

Viva la Diva eye candy palette1

 

Viva la Diva eyeshadow primer
Eyeshadow primer

 

Viva la Diva eyeshadow primer1
Eyeshadow primerPaletten är rektangulärt formad och är gjord av stadig rosa papp, med magnetstängning och spegel i locket. Det medföljer även en duoapplikator med en skumgummiapplikator i ena änden och en syntetpensel i den andra. Skuggorna heter Pretty (matt ljusbeige), Honey (varm champagne med frostfinish), Brown sugar (varm brun med guldskimmer), Yummi (gråbrun med frostfinish), Candy eyes (varm lila med frostfinish), Harmony (kall olivgrön med frostfinish), Liquorice (matt svart), Candy rain (matt gammelrosa), Cookie (ljus taupe med frostfinish), Cheer (mörk taupe med frostfinish), Chocolate (matt kall brun), Sweeter (kall lavendellila med satinfinish), Tasty (midnattsblå med frostfinish) och Party time (svart med silverskimmer).

 

Viva la Diva eye candy palette2

 

Viva la Diva eye candy palette3

 

Viva la Diva eye candy palette swatch1
Pretty, Honey, Brown sugar, Yummi

 

Viva la Diva eye candy palette swatch3
Candy eyes, Harmony, Liquorice

 

Viva la Diva eye candy palette swatch2
Candy rain, Cookie, Cheer, Chocolate

 

Viva la Diva eye candy palette swatch4
Sweeter, Tasty, Party timeJag är riktigt imponerad av kvaliteten på de flesta av skuggorna i den här paletten, den enda som det egentligen är lite dåligt drag i är ljuslila Sweeter, men i övrigt är alla skuggor krämiga, högpigmenterade och lättapplicerade. Bra kombination av neutrala och färgglada skuggor och kul att man har varierat lite i finish mellan både matta och skimriga skuggor för att skapa lite mer dimension. Eye candy palette kostar 199 kr och finns ute i butik nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

29 comments to Viva la Diva Eye candy palette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>