Tävling: Vinn ett julkit från OPI

Eftersom det snart är jul och dessutom är fredag och allt idag tycker jag att det är på sin plats att fira med en liten tävling! Två stycken kit från OPI ligger i julklappspotten: Holiday glam’s in the bag (två fullsizenagellack: Bogota blackberry och Funny bunny samt två makeupväskor) och Turn up the juice! (6 stycken avojuice-handkrämer á 30 ml).

 

OPI tävling jul 2014

 

För att vara med och tävla behöver du göra följande:

Lämna en kommentar till det här inlägget där du berättar hur länge du har följt bloggen och vilket av de två kiten du önskar att vinna. Kom ihåg att ange en giltig e-mailadress med din kommentar så jag kan kontakta dig om du har vunnit!

 

Tävlingen avslutas onsdagen den 10 december 2014 klockan 23.59, och bland er som har lämnat en kommentar drar jag en vinnare av vardera kit med hjälp av en slumptalsgenerator. Vinnarna presenteras både på bloggen och kontaktas via mail, har du vunnit har du 48 timmar på dig att höra av dig med din adress, sedan dras en ny vinnare. Tävlingen är den här gången öppen för läsare som är bosatta i Sverige, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, endast ett tävlingsbidrag per person.


Lycka till, och God Jul!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

84 comments to Tävling: Vinn ett julkit från OPI

 • Charlotte

  Jag har följt din blogg i två-tre år ungefär och jag skulle gärna vilja vinna lacken 🙂

 • Emma

  Jag vet inte riktigt hur länge jag följt din blogg, några år är det iaf.
  Jag skulle vilja vinna lacken från OPI ifall jag vinner. 🙂

 • Freja

  Jag har följt din blogg längre än jag nog vill erkänna för mig själv haha, hittade hit någon gång under 2011. Skulle bli superglad om jag vann lacken, perfekt till jul!! 🙂

 • Filippa

  Jag har följt din blogg i ca 2 år, den är alltid lika trevlig att titta in på. Vill gärna vinna handkrämerna om jag vinner.

 • Lina

  hej! Jag vet faktiskt inte hur länge exakt jag följt dig, skulle gissa på ett år kanske? Hehe! Skulle gärna vilja vinna krämerna!

 • Oj, jag minns faktiskt inte riktigt hur länge jag har läst din blogg. Jag vet däremot att det var en av de första skönhetsbloggarna jag hittade så jag skulle gissa på att det var i slutet av 2011-början av 2012 där någonstans för det var då mitt intresse för skönhetsprodukter satte igång ordentligt! Så ca 3 år ungefär 🙂

  Skulle helst vilja vinna lacken! 😀

 • Jag har följt din blogg rätt länge, tror det är två år i alla fall, kanske längre 🙂
  Om jag vinner vill jag ha nagellacken!

 • Jag har följt dig i kanske 3 år?
  Jag skulle älska att vinna Holiday glam’s in the bag-lacken! 😀

 • Nellie

  Har nog följt din blogg i 3 år haha, skulle vilja vinna krämerna 🙂

 • Johanna

  Jag har följt din blogg i 3 år! Skulle bli jätteglad om jag vann, vill helst ha kittet med nagellack 🙂

 • Anna

  Jag började läsa din blogg lite lätt när du kom till Vecko revyn, började följa på allvar när du flyttade till egen portal. Sååå, ca 5 år? Plus minus något/några? Om min tur håller i sig är jag sugen på krämerna! Trevlig helg!

 • Jag tror att jag har följt din blogg i ca ett år! Gillar den verkligen 🙂
  Jag skulle bli superglad om jag vann nagellacken! Bogota blackberry passar perfekt till min julaftonsklänning! 😀

 • Ida

  Tror jag har följt din blogg i snart ett år tror jag, kanske längre 🙂
  Hittade hit genom att Bloglovin rekommenderade dig pga andra skönhetsbloggar jag följer.
  Om jag vinner så skulle jag vilja vinna Holiday glam’s in the bag 🙂

 • Mia

  Under ett års tid ungefär 🙂
  Önskar mig kitet Turn up the juice!

 • Anna Dahlberg

  Jag har följt din blogg i ca 2 år snart 🙂 Om jag vinner skulle jag vilja ha Holiday glam’s in the bag 🙂

 • Tatianna

  Hej hej. Jag har följt din blogg i cirka 3 år nu. Om jag vinner, skulle jag vilja vinna lacken.

 • Christina

  Hej! Jag har följt din blogg i snart tre år, sen jag hittade hit är det en av de som fortsatt vara inspirerande och kul att följa. Eftersom få saker gör mig så glad som nya läckra lack skulle jag vilja ha Holiday Glam’s in the bag om jag vann.

 • Emelie

  Jag är en trogen följare sedan 2-3 år tillbaka! Om jag vinner skulle jag vilja ha “Holiday glam’s in the bag”, det skulle göra sig fint på tassarna nu till jul och nyår! 🙂

 • Johanna

  Jag har följt din blogg i cirka 4 år ungefär. Jag skulle gärna vilja vinna handkrämerna 🙂

 • Frida L

  Jag skulle gissa att jag följt din blogg i ungefär 1år, det var då jag upptäckte bloglovin! Innan dess kikade jag in lite då och då:) jag skulle gärna vinna nagellacks-kittet! 🙂

 • Selma

  Jag har fält din blogg i ungefär ett år och är redan en utav de få beautybloggarna jag följer (följer endast fyra) och tittar in på varje dag för att se ifall hon har lagt upp något nytt.
  Då mina händer blir läskigt torra på vintern så hade jag hälst vinna kitet “Turn up the juice”.

 • Lina

  Jag har följt din blogg de senaste 4 åren:)Skulle gärna vilja ha nagellacken om jag vinner!

 • Emma L

  Jag har följt din blogg sen 2010, i lite mer än fyra år. Det var den första bloggen jag började följa. Jag skulle vilja vinna handkrämerna.

 • Bam

  Haha, jag vet inte….flera år är det nu i alla fall. 3-4 år kanske?
  Holiday glam’s in the bag vinner jag mer än gärna!

 • ada

  jag har följt bloggen i ungefär 2 – 3 år nu och jag skulle gärna vilja ha nagellacken!!

 • Har följt länge, måste vara sen 2010 eller 2011… 🙂
  Vinner helst lacken!

 • Anneli Carina

  Hej läser din blogg varje dag, sen 1,5 år tillbaka ca…och jag är född 1963 hi hi
  men gillar den verkligen om jag skulle vinna skulle jag helst vilja ha lacken
  Tack

 • Linda

  Jag har fält din blogg sedan i somras! Jag vinner helst handkrämerna, jobbar inom vården och har problem med mkt torra händer så går extrem mycket handkräm hos mig! Hade varit toppen att få testa nån ny 🙂

 • Sofia Eriksson

  Jag har följt din blogg i lite mer än 2 år nu och är riktigt glad att jag fann din! Jag skulle vilja vinna nagellacken

 • Maria

  Jag har läst din blogg i ett par år, det var en av de första jag hittade och tyckte om. Sen är jag väldigt dålig på att följa bloggar slaviskt men din är en av de första bloggarna jag går till när skönhetssuget blir för stort 😉 Jag skulle jättegärna vilja vinna handkrämerna!

 • Oj! Jag har följt dig ett bra tag nu, sedan du bloggade på Vecko Revyn. Vad kan det vara? Fyra år kanske?
  Jag skulle inte ha något emot båda paketen, men måste jag välja blir det nog nagellacken. Det är ju trots allt lack mitt hjärta klappar för.

 • LB

  Hej!
  Det har gått en sådan tid sedan jag började följa dig. Hittade till din blogg för ungefär 2.5 år sedan, om jag nu minns rätt. Har aldrig varit en person som använder smink, men tycker att din blogg är trevlig att läsa!

  Oj, oj, oj. Jag vet inte riktigt vilken jag är MEST sugen på, har ett ‘ha’-begär efter båda kiten. Men när det kommer till kritan så är det ” Holiday glam’s in the bag” som jag är mest intresserad av. Slutade nämligen bita på mina naglar för inte så länge sedan, skulle vara kul att “Jula” till dem nu, för första gången på 8 år.

  Trevlig helg!

 • Minns inte riktigt men det är minst ett år iaf 🙂
  Jag skulle vilja vinna nagellacken för Bogota blackberry ser så sjukt snyggt ut 🙂

 • Elin

  Hej! Jag har följt dig i ca 1 år. Om jag vinner vill jag gärna ha krämerna.

 • cecilia

  Oj kommer inte rikigt ihåg, sen 2011 tror jag!Jag skulle vilja vinna nagellack ☺

 • Heidi

  Har följt dig sedan du körde på webblogg, så…En evighet? 😀 Haha! Jag minns faktiskt inte, men väldigt länge iallafall. Från 2008-2009, skulle jag gissa. Vill hemskt gärna vinna kitet med lacken, Holiday glam’s in the bag, isåfall! God jul till dig med!

 • Jag har följt din blogg sedan 2009 och önskar vinna handkrämerna 🙂

 • Emelie SF

  Jag tror jag har följt din blogg i 4år och jag hoppas på att vinna handkräms kittet 🙂

 • tova

  åh, handkrämerna 🙂
  Tro jag följt din blogg ca 3 år? började få fatt på sminkbloggar och allt sista året på gymnasiet å då va jag ju 19 å nu 22 så 3 år kan jag tänka mej 🙂 tiden går fort..

 • Jag har följt din blogg i 2 år och hoppas på att vinna nagellackskitet 🙂

 • Anna

  Jag har följt din blogg i två-tre år och vill gärna vinna lacken.

 • AnnaB

  Jag kommer inte ihåg hur länge jag följt din blogg, men något av det första jag minns är tema sminkningarna med disney, tyckte de var väldigt fina och böjade kika in titt som tätt. Skulle gärna vilja vinna lacken.

 • Jennie Bengtsson

  Jag skulle vilja vinna Turn up the juice!
  Och jag har följt dig sen du började på veckorevyn 🙂

 • Tror jag läst bloggen i minst 2-3 år, kanske längre 😀 SKulle vilja vinna nagellackskittet 🙂

 • Jag började läsa din blogg 2012, om jag inte minns fel!
  Holiday glam’s in the bag är jag väldigt sugen på att vinna!

 • Lena

  Jag är osäker, men tror det var runt 2009. Sedan dess har jag kommit och gått lite efter hur stressig vardagen varit i övrigt, men tycks alltid komma tillbaka hit. Jag skulle gärna vinna handkrämerna, de har jag varit mycket nyfiken på att prova.

 • Angelica

  har följt sedan någon gång i år bara.. vill ha turn up the juice!

 • Johanna

  Jag vet inte hur länge jag följt bloggen, sen pret-ty tiden när det forumet fanns… Jag älskade det! Din blogg var den första bloggen jag började följa faktiskt 🙂

 • Lisa

  Jag har följt din blogg sedan sommaren 2010, alltså cirka fyra och ett halvt år! Tycker nagellacken ser riktigt fina ut 🙂 God Jul!

 • Emma

  Jag har följt bloggen i tre år, och du är min skönhetsfavorit. Mina torra vintertassar skulle bli jätteglada om jag vann krämerna!

 • Hedda

  Jag började precis följa din blogg, några dagar sedan.
  Jag skulle vilja önska mig krämerna 🙂

 • Sofie

  Jag hittade din blogg på gymnasiet och har följt den sen dess. Tar ut min kanidatexamen till våren, så med andra ord är det fyra år ungefär! 🙂 Jag skulle vilja ha krämerna! Är alltid så torr om tassarna och är spänd på dofterna! 🙂
  Kram

 • Elin

  Jag har följt dig ca 1,5 år 🙂 jag skule helst vinna nagellacken!

 • Mia H

  Jag har följt din blogg sen 2011, då jag började läsa på beautybloggar på “allvar”. Själv är jag mest intresserad “Holiday glam’s in the bag” 😀

 • cilla

  har väl följt i ca 3 år skulle jag tippa, skulle gärna vinna handkrämerna för jag är en torris av rang 🙂

 • Angela

  Oooh! Har följt bloggen sen i våras nån gång? Kommer inte exakt ihåg, men följer den slaviskt nu, haha! 🙂 Om jag vinner skulle jag gärna vilja vinna lacken!

 • Johanna K

  Jag tror jag har följt dig i ungefär 3 år men det kan vara ännu längre 🙂
  Om jag vinner vill jag ha Holiday glam’s in the bag. Hur fab?

 • Erica

  Jag har följt bloggen något år eller så, sedan beautyintresset eskalerade o bloglistan med det : ) jag vill helst vinna handkrämerna!

 • Elin

  Jag har följt din blogg närmare två år om jag inte är helt fel ute. Skulle jag vinna så önskar jag mig de tjusiga lacken!

 • Johanna

  Jag har följt dig i ca fyra år! Om jag vinner så önskar jag de ljuvliga nagellacken.

 • Linda T

  Jag har följt din blogg i lite över två år tror jag. Och vinner helst hudkrämerna, super till vintern ju 🙂

 • Iris

  Jag har följt din blogg i 3år nu. 🙂 skulle gärna vinna litet med nagellack;)

 • Therese Lindblom

  Har följt din blogg i över 2 år 🙂
  Skulle verkligen vilja vinna handkrämerna! 😀

 • Jag vet att det är några år… 3-4 kanske? Det är mer än två, det är jag helt säker på. Jag önskar att vinna handkrämerna!

 • Hanna Flink

  Hej tjejen! Jag har läst och följt dig här i ungefär 3 år, och blir lika inspirerad varje gång jag kikar in. Jag skulle jättegärna vilja vinna “turn up the juice” handkrämerna från O.P.I. Ha det fint!! 🙂

 • Fanny

  Har följt din blogg i ca 3 år nu. Lika bra fortfarande om inte bättre! Hade gärna vunnit kitet Turn up the juice!

 • Sofie

  Jag är lite osäker på hur länge jag följt den här bloggen, kanske tre år ungefär? Den enda skönhetsblogg jag läser faktiskt!
  Jag skulle gärna vilja vinna nagellacken 🙂

 • Marie

  Jag tror jag läst din blogg i tre år.
  Nagellacken skulle jag gärna vinna!

 • vad kan jag vara inne på? mitt tredje år ungefär!
  och jag hade gärna vunnit nagellacken och makeup väskorna, hade passat så perfekt
  i min lilla men sakta växande nagellackssamling :3

 • Matilda

  hej. Jag har följt din blogg i 2,5 år. Det var när jag skaffade bloglovin så hittade jag dig och några andra. Jag tyckte att du hade/har så bra beauty basics och tips om naglar. Så bra när jag inte kunde så mycket om smink och produkter osv. Nu kan jag massor! 😉
  Jag skulle vilja vinna handkrämerna: Turn up the juice.

 • Sanna

  Jag tror att jag följt din blogg i ungefär två år nu och den är fortfarande en av mina favoriter. Eftersom jag är helt galen i nagellack så skulle jag såklart helst vinna kittet med nagellacken! 🙂

 • följt ditt blogg i ett år nu älskar den! frihuss00@gmail.com

 • Jag skulle tro att jag läst din blogg i några år allt som allt (dock väldigt dålig på att kommentera).
  Jag ska allra helst vilja vinna nagellacken då det är en passion jag har!

 • Jag har följt din blogg i 1,5-2 år nu.
  Jag blir tacksam för vad jag än vinner, men om jag ska välja så väljer jag nagellacken.
  Håller tummarna på vinst, vilken bra start på julen det hade varit. 🙂

 • Linnéa

  Jag har följt dig i snart två år, Jag vill helst vinna lacken 😀

 • AMD

  Åh vilka fina vinster. Jag är relativt ny följare, upptäckte din blogg för cirka 3 månader sedan via bloglovin och fastnade direkt! Har följt den sedan dess och blir lika inspirerad varenda gång 🙂 Håller tummarna för Holiday glam’s in the bag, men skulle inte tacka nej till handkrämerna heller 😉

 • Jag skulle vilja vinna holiday glams in a bag. Har följt din blogg i vad jag tror är 2 år efter att ha klickat på en länk via Helena Rönnblads gamla blogg.

 • Camilla K

  Jag tror jag har följt dig i ca 2 år, kommer inte alls ihåg hur jag hittade hit dock 🙂 Om jag hade turen att vinna skulle jag valt Holiday glam’s in the bag.

 • Har följt dig i ungefär två år och vill vinna nagellacken. Älskar Bogota blackberry och Funny bunny och har de inte. 🙂

 • Emmi

  Jag minns faktiskt inte hur länge jag har följt din blogg men det rör sig om flertalet år. Däremot är jag enormt dålig på att skriva kommentarer på bloggar. Om jag vinner skulle jag vilja ha lacken.

 • Ulrika

  Jag hittade dig när mitt lackintresse började växa för runt två år sen, googlade väl på nåt OPI-lack och hittade din blogg, som fortfarande är en av de bästa.
  Vill så himla gärna vinna lacken, superfina!

 • Hannah

  Jag har följt dig ungefär från starten faktiskt, så typ 6 år! Skulle jag vinna så önskar jag mig det fina kittet med handkrämerna, Turn up the juice!

 • Linnea

  Jag har nog följt dig i tre år ungefär, sen mitt beautyintresse flammade upp på riktigt. Minns inte hur jag hittade hit, men är trogen läsare sen jag gjorde det! 🙂 Jag skulle gärna vinna avojuice-kittet, har aldrig testat dem.

 • AnnaKW

  Jag har följt bloggen sedan mitten av 2010! Skulle väldigt gärna vilja vinna Holiday Glam’s in the bag-kittet pga älskar lack!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>