Månadens produkt – November 2014

månadens produkt nov14Urgh. November svepte förbi som en enda grå dimma (tror vi hade 3 soltimmar totalt här i Stockholm under hela månaden) och december ser inte ut att bli bättre – det är riktigt svårt att ta bra bilder till bloggen så här års så ni får ha överseende med om dom är lite grynigare än vanligt. Julstämningen vill inte riktigt infinna sig heller när det bara regnar och är grått ute, men jag har i alla fall fått upp ljusstakarna, stjärnorna och ljusslingan här hemma så det blir lite ljusare och mysigare i alla fall. Jag drog dessutom på mig en riktigt elak luftvägsinfektion i förra veckan, så energin har inte riktigt legat på topp sedan dess och bloggen har fått lida lite. Men nu när jag har hunnit vila ikapp mig och ta tag i min backlog med produkter som ska fotas så har jag en hel del inlägg på g åt er, bland annat en liten tävling vilket jag vet att ni brukar uppskatta =)

I november hårdtestade jag en av 2014 års mest hypade skönhetsprodukter – Anastasias “gel-liner” för ögonbrynen, Dipbrow pomade. Lätt att använda, knivskarpt resultat och bra hållbarhet – what’s not to like? Lätt månadens produkt för november 2014! Ni kan läsa hela mitt omdöme om produkten här.

 

mp nov14Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Månadens produkt – November 2014

  • Åh jag är så grymt nyfiken på denna! Får se om jag tycker jag ska unna mig den här framöver…är ju så van med skugga! 😛

  • Jag håller med om DBP den är grym. Köpte faktiskt en burk till från beautybay i helgen för ynka 83 kr. Kunde inte låta bli!
    Annars är min favvoprodukt för november en kombo av 2 produkter nämligen kicks fuktgivande primer unddr Clarins everlasting foundation! Min bästa foundation!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>