Viva la Diva Smokey kit

Med höstkollektionen Smokin’ hot lanserar Viva la Diva en palett med ögonskuggor perfekta för att skapa sotade makeuper – Smoky kit. Skuggorna går i klassiskt svart och grått, men här finns även brunt och mörkblått representerat för en sotning med en liten twist.

 

Viva la Diva Smokey eye shadow palette

 

Viva la Diva Smokey eye shadow palette1Paletten är tillverkad av stadig kartong och är klädd i svart spets med en liten svart tygrosett på locket som stängs med metallås. I locket finns även ett genomskinligt “fönster” i tunn, halvmjuk plast så man ser skuggorna genom locket. Det medföljer även en dubbeländad skumgummiapplikator. Paletten innehåller sex skuggor: Groove (ljus taupe i satinfinish), Mood (skimrig grå), Glam (svart med silverglitter), Smokin’ hot (matt varm svartbrun), Brave (matt brun) och Miss blue (matt mörkblå).

 

Viva la Diva Smokey eye shadow palette2

 

Viva la Diva Smokey eye shadow palette swatch
Groove, Mood, Glam, Smokin’ hot, Brave, Miss blueJag gillar verkligen färgkombinationen i den här paletten, det går att skapa olika typer av sotningar i både varma och kalla nyanser med dessa skuggor, och jag gillar att det är en kombination av matta och skimriga skuggor. Dock så är pigmenteringen sisådär, framförallt när det kommer till de matta skuggorna, på bilden ovan har jag swatchat på en bas av foundation och jag får ändå inte ut full färgintensitet. Jag saknar dessutom en ren highlighterskugga som hade kompletterat den här paletten bra i mina ögon, Groove känns lite för mörk för detta ändamål. Tyvärr känns både utsida och insida av paletten väldigt mycket budget, personligen skulle jag hellre lägga några tior till och investera i en Nudie eyeshadow collection istället där elva av tolv skuggor presterar helt fantastiskt. Smokey kit kostar 119 kr och finns ute i butik nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Viva la Diva Smokey kit

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>