Tävling: Vinn Essies höstkollektion!

Jag har en extra uppsättning av Essies höstkollektion här hemma, så jag tänkte att en liten tävling kunde vara på sin plats! Priset som ligger i potten är samtliga 6 lack: Take it outside, Partner in crime, Dress to kilt, Style cartel, The perfect cover up och Fall in line, som går till en av er läsare.

 

Tävling essie höst 14

 

För att vara med och tävla behöver du göra följande:

Lämna en kommentar till det här inlägget där du berättar 1. vilken/vilka typ av inlägg du gillar mest här på bloggen, samt 2. vad du önskar att se mer av framöver. Kom ihåg att ange en giltig e-mailadress med din kommentar så jag kan kontakta dig om du har vunnit!

 

Tävlingen avslutas onsdagen den 17 september 2014 klockan 23.59, och bland er som har lämnat en kommentar drar jag en vinnare med hjälp av en slumptalsgenerator. Vinnaren presenteras både på bloggen och kontaktas via mail, har du vunnit har du 48 timmar på dig att höra av dig med din adress, sedan dras en ny vinnare. Tävlingen är den här gången öppen för läsare som är bosatta i Sverige, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, endast ett tävlingsbidrag per person.

Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

91 comments to Tävling: Vinn Essies höstkollektion!

 • Oh, dessa hade varit kul att vinna.

  Jag ser gärna fler FOTD’s. 🙂

 • Jag är så himla gärna med! Är i behov av nya höstnagellack, så himla bra tävling <3

  1. Jag älskar dina recensioner samt sminkningar! Får alltid inspiration 🙂
  2. Jag önskar att se mer sminkningar, kreativa sådana skulle vara jättekul. Riktigt färgglada eller på något vis annorlunda är alltid jättekul!

  Håller tummarna nu. Kramar!

 • 1: Dina Beauty Basics och recensioner!
  2: Empties och favoriter!!

 • Vilken kul tävling! 🙂

  1. Jag gillar dina sminkningar och uppvisningar av MAC kollektioner!
  2. Skulle gärna se fler sminkningar, gärna neutrala eller med tema, som Zodiac-temat du hade för ett tag sen!

 • Malin

  1. Jag älskar ju nya kollektioner/märken och swatches och recensioner av dessa. Även om plånboken inte alltid blir lika glad. Men såhär vet man ju nästan alltid att det i alla fall blir ett bra köp.

  2. Jag skulle vilja se lite mer “favoriter”. Vilka är dina top fem läppennor ect. Eller även lite mer basic grejer som ansiktshandukar.

 • Emelie

  Åhh dessa vill jag vinna!

  Jag gillar att läsa test och recensioner av produkter, både smink och annat i skönhetsväg, och det är också detta som jag skulle vilja se mer av 🙂

  Tack för en superbra och inspirerande blogg!

 • Ellen

  Jag älskade när du gjorde tolkningar av zodiac och disneyskurkarna! En riktigt rolig idé och jag ser gärna fler temasminkningar här! Kanske sminktolkningar av olika perfymer! Chanel n5 skulle vara kul att se en tolkning av xD olika tidsepoker vore också kul att se tolkningar av 🙂

 • Tak for en fin giveaway!

  1 – Jeg kan bedst lide dine swatches af nyere lakker – f.eks. som når du lægger swatches ud af f.eks. OPI – og 2, det er sjovt nok også det jeg ønsker mere af (gerne også på hænderne/neglene).

  Jeg er en sucker for swatches af lak 🙂

 • Emelie Marinder

  Jag älskar när du gör recensioner och swatches inlägg, så det vill jag gärna se mer av! 🙂

 • Hilda

  Jag älskar dina recensioner och swatches och går alltid tillbaka och läser de om jag ska köpa en ny produkt! Alla dina inlägg är så snyggt gjorda, älskar det!

 • cecilia

  Mina favorit inlägg är månadens favorit produkt, och jag hade gärna sett fler favorit inlägg

 • Jannika

  1. Älskar att läsa dina recensioner och se dina swatches!
  2. Skulle vara roligt att läsa om produkter som är liknande men en som är spara/ och den andra slösa, vilka pris/ kvalitets skillnaderna är.

  🙂

 • 1. Dina sminkningar gillar jag
  2. Skulle gärna se fler temasminkningar, sådana där kreativa som när du gjorde Zodiaken.

 • cilla

  1. helt klart recensioner, dina swatches är så bra!
  2. mera nagellack!

 • Frida Elmgren

  Hejsan!

  Du har en fantastiskt bra och inspirerande blog och det jag gillar mest är dina recensioner och omdömen.
  Det jag skulle vilja läsa mer om är årstids sminkningar som nu när huden blir helt blek vad ska man tänka på när man väljer ut foundation och hur gör man för att välja ut sin färg bäst. Hur ser man om man ska ha en kall/varm makeup?

  Ha en toppen helg! Hälsningar Frida

 • ada

  jag tycker om alla nagellackswatcher då de ger en bra överblick över hur nagellacken ser ut på nageln. jag skulle vilja ha lite mer recensioner så man vet vad är värt att lägga ut pengarna på, eller kanske dupes??

 • sara

  1. Jag gillar swatches på nagellack bäst (även om jag gillar det mesta du skriver om!)
  2. Kanske lite mer tips och trix, hur man lyckas med tex foundation, hur man får sminket att hålla hela dagen, hur man använder vissa borstar bäst eller vad som helst! Sånt där man lär sig genom att själv prova sig fram!

 • Elisabeth

  1. vilken/vilka typ av inlägg du gillar mest här på bloggen

  Jag gillar verkligen när du återger pressvisningar eller presskit. Det är så himla roligt och inspirerande att få se nya produkter (eller märken) och höra hur märket själva har tänkt sig kring användning, innehåll, effekt och förväntningar.

  2. vad du önskar att se mer av framöver.

  Fler visningar av produkter etc. Inlägg som är lite recenserade, men personliga – vilka förväntningar hade du på produkten, vilket var utgångsläget (hud/hårkvalitet etc) hur blev det i verkligheten och kan detta kombineras med någon annan produkt på ett snyggt/bra sätt.

 • 1. Jag älskar att se recensioner och swatches av produkter
  2. Jag hade gärna sett dina favoriter! Favoritläppstift, favoritpalett osv.

 • Camilla

  1. Jag älskar inlägg med recensioner av produkter och även tutorials på sminkningar
  2. I stort sett som ovan. Önskar flera sminkningar och tips och trix.

 • Emma

  1. Jag gillar mest att läsa djupgående produktrecensioner.
  2. Mer produktrecensioner eftersom det är det jag tycker om mest men gärna med tillgörande demonstration eller swatch av produktern när lämpligt. Tex om du recenserar ett läppstift hade det varit kul att både få se swatch på läppstiftet men även bild när du använder det i en komplett sminkning.

 • Mona olsson

  Recensioner är alltid nyttigt o har förhindrat många onödiga felköp!! Så det tycker jag nog bäst om.

  Jag önskar ännu mer fotd!! Tycker det är toppen o inspirerande när du lägger upp dina sminkningar!!!!

 • Tatianna

  Hej hej
  1. Recensioner tycker jag mest om.
  2. Jag saknar sminktema. De var så vackra och inspirerande. =)

 • Asha

  Super bra tävling!!!
  1. Älskar när du när gör inlägg om nya produkter och när du vissar hur som ser ut på. Går alltid in på din blogg kollar innan jag köper något själv! Älskar även alla MAC uppdateringar. Super bra! 🙂
  2. Skulle gärna se mer recensioner på olika typer av sminkborstar och lite idéer om hur man ska använda olika ögonskuggor som du göra recession på 🙂

 • Yohanna

  1. Gillar bilder och texter från pressträffar, sminkevent osv.
  2. Vill se vad du får i dina goodiebags och som pressutskick 🙂

 • Johanna

  Jag gillar verkligen dina sminkningat, alltid snyggt och nytänkande, inte samma hela tiden, det är kul att se och ger inspiration!
  Läser gärna recensioner och swatches av både smink och nagellack. Men det är ju därför jag har läst din blogg under flera år också, för att det du väljer att fylla bloggen med intresserar mig 🙂

 • Kajsa H

  1. Jag tycker mest om fotd, mycket inspirationsrikt och lärorikt. Och alla swatches på nya nagellacks-kollektioner.
  2. Mer teman på sminkningar som du haft förut.

 • Elin

  Åh vilken trevlig tävling! 1, Det jag gillar mest är dina recensioner av produkter, särskilt lättillgängliga sådana. 2, Det jag skulle vilja se mer av är sminkningar och inte bara swatches av en produkt. Kanske t.o.m kombinera i samma inlägg 🙂

 • Lisa

  1. Jag gillar nog swatches och recensioner mest! Främst på smink.
  2. Som många andra har sagt så skulle jag vilja se mer sminkningar/FOTD. Gärna med tema och där vi läsare kanske kan skicka in våra egna tolkningar?

 • Maja

  1. Mina favoritinlägg är alltid de med swatcher från nya nagellackskollektioner!
  2. Jag håller med flera andra att jag skulle vilja se mer sminkningar.

 • 1. Jag som älskar nagellack favoritiserar nagellacksinläggen.
  2. Jag gillar den blandning som är här nu, men om jag ska skriva något får det bli ännu mer läppswatches eftersom det nyligen kommit att bli min nya passion.

 • Nora Miriam

  Åååh, jag önskar mig en höstens Essiekollektion, så snygg!
  1) När dina “månadens produkt”-inlägg dyker upp blir jag lite extra glad, de är mina favoriter.
  2) Jag skulle gärna se mer av tutorials, och det vore himla roligt med en videoblogg (även om jag förstår att det inte är alla som vill göra videos).

 • Hej! Vaf kul med tävling! Jag gillar många av dina inlägg och är inne och kollar varje dag på din blogg men om jag ska välja en typ av dina inlägg är när du visar olika nya saker så som ögonskuggor samt när du visar hur dem ser ut på hyn osv. Älskar att bli tipsad! 🙂 och vad jag vill se mer i bloggen.. hmm, kanske lite tutorials på olika sminkningar som du gillar mest osv.

  Kraaaam isabelle

 • Denise

  1. Recensioner och swatches, dina bilder är alltid så bra och klara i färgerna och det är praktiskt att kunna läsa omdömen om en produkt innan man köper den. Och det är sjukt kul att se vad som kommer ut nytt på marknaden snart.

  2. Video tutorials, tips och tricks, jämförelser av produkter i samma prisklass eller budget/lyx, fler topp/favorit-listor, och det var ett tag sedan du gjorde FOTD och tema inlägg så det hade varit kul att se mer av. 🙂

 • Anna-Märta Stålnäve

  1. Jag älskar verkligen recensioner, det kanske låter “tråkigt” men det är verkligen det bästa sättet att få mer kött på benen om produkter innan man köper själv och som student med begränsad budget så finns inte riktigt utrymmet för felköp.

  2. Mer hudvård hade jag tyckt var kul! OCh så dina 5-must-haves i skönhetsväg, dvs produkter du köper om och om igen. Hade även gärna sett en jämförelse där du gör en likadan sminkning med bara budgetmärken och en med bara lyx-märken för att se om dyrt verkligen alltid är bäst.

 • Ingrid

  1. Ingen gör så nogranna swatch av ögonskuggor som du! De älskar jag att se. Dina andra swatch av produkter är såklart också super men just ögonskuggor ligger mig lite närmre liksom.
  2. Recensioner är alltid kul. Det kan man väl aldrig få nog av.

 • Angela

  1. Älskar dina swatches-inlägg på såväl nagellack som andra produkter och att du ofta lägger ut dom så snabbt efter lansering.
  2. Skulle gärna se mer av tips på produkter du provat och gillat. Typ recensioner på godbitar du testat 🙂

 • Kristina Klasson

  Jag gillar recensioner av olika produkter ffa smink
  2, dina favoritprodukter samt topplistor

 • tova

  älskar nya produkter eller produkter med swatches! 🙂
  kanske när du visar upp nya läppstift ex så gör swatches på både armen och läpparna så man få ser både och 🙂 (vet att du bruka göra det men tänkte mer när det är flera, även allt annat)
  sen kanske lite andra märken? typ sådana som är poppis i usa, man kan ju använda shipping forward och finns även mkt i UK webshoppar 🙂

  och även kanske visa mer du har fått och inte gillar

 • Anna

  1. Jag gillar att läsa dina recensioner, samt när du visar upp nya kollektioner, med swatches!

  2. Hade gärna sett mer FOTD! Hade också gärna sett inlägg med typ dina favoritprodukter inom olika kategorier (smink, hudvård, kroppsvård m.m). Sånt som du kommer tillbaka till och köper flera ggr om 🙂

 • Tove N

  Jag gillar framförallt när du swatchar hela nagellackskollektioner. Tycker du har så bra färgåtergivning och översikt.
  Alltså, nu vet jag att jag är tråkig, men jag gillar ju naglar, så ännu mer nagellack!!

 • Jag skulle så gärna vilja vinna! Tycker hela kollektionen är fantastisk (det är ändå förvånandsvärt sällan alla lacken i en kollektion faller en helt i smaken) och Partner in crime är ett av mycket få bruna lack som jag verkligen gillar (då ska vi inte ens börja tala om hur mycket dröm-lack blåa The perfect cover up är!). Min stackars student-ekonomi är inte alls på topp nu och jag är tveksam om jag kommer ha möjlighet att köpa något ur den här kollektionen, i sådant fall max ett. Så det hade varit helt underbart att vinna dem!

  Nagellacksnörd som jag är så gillar jag nagel-relaterade inlägg mest. Men jag tycker även att du gör väldigt bra recensioner och presentationer av nya produkter! Alltid tydliga swatch-bilder som ger en bra bild av produkten med välskriven och informerande text till.

  Jag skulle gärna se mer nagellack, det var dina snygga swatches-bilder på lacken som fick mig att börja följa dig från början 😉

 • Carro

  Jag gillar recensionerna bäst och önskar fler sminkningar, gärna djärva och kreativa sådana 🙂

 • Sara

  Jag tycker om när du recenserar olika produkter eftersom att man då vet lite hur produkten fungerar och om man borde köpa den. Är den inte bra så sparar man pengar för man går ju inte och köper den då 🙂

  Jag skulle vilja se mer recensioner och favoriter.

 • Isabelle T

  Den typ av inlägg som jag gillar mest är helt klart recensionerna!
  Och vad jag vill se mer av… recensioner 😀

 • Emelie SF

  Jag gillar dina recensioner och swatches och skulle gärna se mer av dina hudvårds och sminkrutiner. 🙂

 • Jag älskar dina recensioner med swatches men skulle gärna se videos med dig 🙂

 • jag älskar när du gör recensioner och skulle gärna vilja se dina olika kollektioner av märken/produkter Kram Frida

 • Emma

  Åh, herregud vad jag vill vinna detta!
  Mina favoritinlägg är dina recensioner. Dom är sakligt och professionellt skrivna utan att bli tråkiga, och framförallt så känns dom ärliga. Har både sparat mig pengar och gett mig lite cravings genom att läsa dom..;)
  Det jag skulle vilja se mer av är ögonmakeuper på dig! Vi har ungefär samma färger och det hjälper mycket mer än att titta på någon med en helt annan hud/ögon- eller hårfärg. I alla fall för en med kass fantasi..

  Kram Emma

 • Åh dessa ser så fina ut 🙂 Jag är gärna med och tävlar.
  Jag gillar dina make up:er
  Hade gärna sett flera make up:er, såklart, och även empties, produkter som har använts upp. Då det alltid är intressant att se vad andra tycker är tillräckligt bra för att göra slut på 🙂

 • Kul tävling där man kan vinna grymt snygga höstlack!
  1. Jag älskar att se dina inköp och vad du tycker om produkterna.
  2. Jag skulle vilja se mer toutorials.
  Hoppas på vinst då jag verkligen behöver fylla på nagellackeslådan med snygga höstlack!

 • Linda

  Jag gillar recensionerna av nya produkter, de ger så bra inspiration! Och det är kul att hitta nya produkter.
  Hade såklart varit kul med fler tävlingar, i övrigt tycker jag du ska fortsätta som du gör. Du har en fantastisk blogg! Tack för alla trevliga stunder!

 • 1. Det jag gillar med din blogg är att man alltid är uppdaterad i beautyvärlden. Så jag måste säga att dina inlägg om kollektioner och vad du tycker om dem är de bästa!
  2. Jag skulle vilja se mer swatches.

 • Linnéa

  1. Jag gillar mest dina swatchinlägg på nagellack! (eftersom jag är helt galen i nagellack och samlar på dem)
  2. Jag skulle vilja se mer hudvård 😀

 • Jag gillar dina swatches på nagellack samt dina eotds. Du inspirerar alltid och jag gillar ditt språk.

  Jag skulle vilja se dina tomma förpackningar och fler tema sminkningar så vi andra kan hänga på.

 • Emma

  1. Jag älskar swatch inlägg och nyhteter i sminkvärlden! Speciellt när det kommer till ögonskuggor 🙂
  2. Jag skulle gärna vilja se fler smink tutorials! 🙂 <3

 • Sophie

  1. Gillar dina recensioner och du har underbara swatches!
  2. Jag skulle nog vilja se mer av “helsminkningar” från bas till ögon/läppar. Behöver inte vara video. Du kan lägga upp en 5-6 bilder med de olika stegen. Sen eftersom jag är en “foundationjunkie” så kan jag inte få nog av just fler sådana recensioner 🙂 så det skulle inte skada.

 • Elin

  Kul tävling! 🙂
  1. Månadens favorit och dina inlägg om nya produkter är alltid bäst, med relevant info med dina egna ord och snabbt upp med swatches 🙂
  2. Jag skulle vilja se fler sminkningar, kanske med alla nya produkter från rn kollektion, med nåt tema etc. Fler hårtips, gärna frisyrer, din hudvårdsrutin och tips kring fin hy. Det som du blir inspirerad av får du gärna dela med dig av också! 🙂
  Keep up the good work ♡

 • Åsa

  Åh, det här kan man ju inte missa! 🙂

  1. Jag gillar dina välskrivna och detaljerade produktrecensioner särskilt mycket! Alltid kul att läsa.

  2. Jag skulle gärna vilja se och läsa fler hudvårdsrelaterade inlägg!

 • Amanda H

  1. Dina recensioner. Jag litar på dig och litar på dig då det gäller recensioner.
  2. Gärna fler icke-vardagliga sminkningar. Det är roligt att inspireras.

 • Sofia Eriksson

  1. Jag tycker dina inlägg där du swatchar produkter. Tex om du visar läppstift så gör du det på läpparna och inte händerna (man får en mycket bättre uppfattning om färg och konsistens.
  2. Jag skulle vilja se mer turorials :

 • Maria J

  1. Jag tycker bäst om dina recensioner av makeup! Tycker att dina swatches är väldigt rättvisande vad gäller färg och finish och vänder mig ofta till dina tidigare inlägg om jag ska köpa en produkt som jag misstänker att du kan ha recenserat, speciellt MAC-produkter.
  2. Det var länge sedan det regelbundet kom inlägg med EOTD och FOTD, det är roligt att se andras sminkningar och vad andra hittar på från dag till dag! Behöver absolut inte vara något helspejsat, vardagsmakeup är precis lika kul att titta på 🙂

 • Jennifer

  1. Tycker om att du har tydliga bilder och skriver bra! Lagom langt och informativt. Mycket bra recensioner.
  2. Vill se mer inlagg av allt! Man vikk bara ha mer av allt som ar bra och det ar det som din blogg ar. Tack!

  Ha en trevkig kvall!

 • Gillar recensioner och swatches. Ser gärna fler sminkningar!

  Kul tävling.

 • Malin

  1. Jag älskar dina recensioner och framförallt swatches på nagellacken.
  2. Mer recensioner av Foundations och primers, och hur man ska kombinera dessa med alla olika märken som finns 🙂

 • Åh jag är helt klart med!:D
  Jag tycker om dina recensioner och swatches på olika produkter, de är alltid så bra, tydliga bilder på färger osv. Så det vill jag såklart gärna se mer av 😀 Även lite mer sminkningar, särskilt med tema är alltid roligt. Favoritprodukter är också trevligt att få ta del av. Budgetfavoriter skulle jag gärna se mer av, och om du kan tipsa om dupes till exempel?:)

 • Julia

  Jag tycker att de inläggen som handlar om naturliga/organiska/ekologiska alternativ är de södra bästa, de läser jag med extra noggrannhet! Med tanke på vad det finns för läskigjetet i vissa produkter så är det även fler sådana inlägg som jag vill se mer av! Även sådana som handlar om vad produkterna innehåller och vad man kan tänka på!!

  Tack på förhand!

 • Emma

  1. Definitivt alla inspirerande och ärliga produktrecensioner!
  2. Mer av månadens favorit och gärna fler nagellackswatches. 🙂

 • Victoria

  1. Jag älskar att du alltid har väldigt bra swatches på olika produkter!
  2. Jag skulle gärna se mer recensioner av produkter som är nya på marknaden:)

 • Paulina

  1. Jag tycker om dina recensioner!
  2. Jag vill se mer av dem! (Recensioner)

 • 1. Jag älskar dina swatcher av produkter, i synnerhet när du swatchar läpprodukter (tycker det är toppen att du visar dem på läpparna och inte bara på handen/armen osv).
  2. Jag har inget emot att se mer av swatches av nagellack/läpprodukter/ögonskuggor, och även dina FOTD tycker jag väldigt mycket om 🙂

 • Jennie

  1. Jag tycker om dina recensioner på framför allt smink och dina swatches på nagellack och smink!
  2. Jag skulle se mer sminkningar

 • Sara

  1. Swatches och recensionerna är riktigt bra.
  2. Saknar inte direkt något direkt konkret. Jag gillar recensionerna väldigt mycket för att de ger ett tydligt besked om produkten är bra eller ej. Fler av dom med andra ord dårå 🙂

 • Therese Lindblom

  1:När du swatchar makeup så att det är lättare för alla att se hur färgerna ser ut,och recensioner 🙂
  2:Saknar inget speciellt igentligen men ser gärna ännu mer recensioner,gärna från djurvänliga märken oxå 🙂

 • Filippa

  1. Jag gillar dina recensioner och när du swatchar upp färger av alla de slag.
  2. Jag saknar mer av dina favoriter (budget, mellan och lyx) samt förstås mer vardagsrecensioner, gärna rengöring eller enklare grejor typ mascara – sånt som vi alla behöver och alltid funderar på vilket märke/sort jag ska köpa härnäst för den man hade har ju slutat säljas…

  YAY!

 • 1. Mina favoritinlägg är swatches på nya produkter. Dina bilder är fantastiskt bra kvalité!
  2. Jag vill ju såklart ha mer av ovanstående men skulle älska att se din sminksamling + organisering, topplistor och jämförelser av “likvärdiga” produkter.
  Kärlek!

 • Hilda

  1. Några utav mina favoritinlägg har varit då du sminkat dig med inspiration kring ett visst tema (t.ex. Zodiac-temat).
  2. Jag ser gärna mer sminkingar. Både temasminkingar och vardags- samt festsminkningar.

 • Sandra

  1. Mina favorittyper av inlägg är där du swatchar och recenserar produkter.
  2. Jag skulle gärna vilja se fler FOTD-inlägg.

 • 1. Jag gillar att få info om nya kollektioner, smink som nagellack.
  2. Jag skulle vilja se mer sminkningar av alla swatches du gör. Inte bara visa alla fina färger utan hur du använder skuggorna från en palett till exempel.

 • Katja

  Hej!

  Jag gillar allt i bloggen, tycker att alla sorters inlägg är viktiga. Och det är kul att du varierar. Jag eftersöker bilder i olika ljus – t ex en inomhus, en utomhus, kanske en i mörkare miljö t ex om man vill använda produkter på en fest.

  Tack för bloggen!

  Hälsningar
  Katja

 • Fanny

  1. Tycker bäst om recensionerna de är väldigt roligt att få läsa om produkter så att man kan bilda sig en uppfattning.
  2. Är inte direkt något jag saknar, kanske lite fler tutorials på sminkningar.

 • Åh, kul tävling!

  1. Jag älskar alla dina swatchinlägg och kommer ofta in hit för att titta upp swatches – både för smink och neglar. Bra ljus, närbilder och bra återgivning – så bra!

  2. Finns inget direkt som jag saknar, då du har en bra blandning, men tutorials är alltid kul näär du lägger upp. Såna med steg-för-steg bilder, samt såna där du bara pekar ut vilka färger du lagt var på ögat.

 • Emma

  Hej!

  1. Jag som fortfarande är ganska “ny” vad gäller smink tycker dina tutorials är fantastiskt bra, jag konsulterar dem en hel del! Swatches och dina egna sminkningar är också roligt att få se.

  2. Jag hoppas på fler tester av hudvård och kanske lite mer “djupgående” tester av smink, dvs inte bara swatches utan kanske en recension där man får veta hur ett specifikt läppstift klarar sig under en vanlig dag/middag/besök på badhuset etc. Dessutom ser jag helt själviskt fram emot swatches av vinterkollektioner vars färger brukar passa mig mycket bättre än sommarens 😉

 • Ida Roos

  Åh, vilken rolig tävling! 🙂

  Jag tycker mest om inläggen där du recenserar olika produkter, det enda minuset är väl att man blir sugen på att köpa allt som verkar bra 🙂
  I framtiden skulle jag vilja se mer av dina all time favourites 🙂

 • Charly

  1. Jag gillar när du presenterar olika ögonskuggskombinationer i dina sminkningar.
  2. Jag skulle gärna se lite swatches av färgade mascaror framöver.

 • Amanda

  1. Recensioner
  2. Fler sminkningar! Det är något av det absolut roligaste att se!

 • Vill så klart vara med!
  Älskar dina swatcher 🙂 Vill gärna se mer turorials

 • iris

  Hej jag är med

  1. Jag gillar dina swatches på läppprodukter jättemycket då man ser produktens rätta färg på läppar med pigment.

  2. Hade gärna sett mer at skönhetstips du skulle vilja dela med dig av. Hur du sminkar dig när du har 5 minuter på dig och din smink tidslinje. (hur du sminat dig genom åren. )

 • Camilla

  Åhhhh vad rolig tävling!
  Jag älskar essies lack :))
  Vill så gärna tävla!!
  Du har en härlig blogg med bra blandning av nya produkter och tipsar bra!
  Jag är ju nu i den mognare åldern…. 47 år gammal,älskar smink och nagelack.
  Det hade varit härligt med tips om make up för oss som börjar märka en liten förändring i hyn….harkel..
  Ögonskuggan sitter inte som den gjorde för att antal år sedan etc…
  Tack för en fin blogg!
  Kram Camilla.

 • Angela

  1. Recensionerna! Har gått tillbaka hur långt som helst och kollat massa gamla inlägg.

  2. Läppstift är alltid kul! Som en ny läppstifts- och läppennefantast är det himla kul att upptäcka nya nyanser. Samma sak med nagellack och ögonskuggor! Misstänker också att du är grym på ögonmakeup, så gärna tips/tutorials på hur man får till den perfekta ögonmakeupen med olika skuggor/nyanser. 🙂

 • Elin

  Det skulle vara superroligt att vinna Essies fina höstnagellack!!
  1. Inläggen jag gillar mest är nagellack swatches (och allt annat om nagellack)!
  2. Det jag skulle vilja se mer av är nagellack dupes, speciellt på nya kollektioner så man vet om man har något liknande innan! 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>