Maybelline color sensational color drama

En av de produkter vi blev  presenterade för i Palma som ni läsare uttryckte önskemål att titta lite närmare på var Maybellines läppkritor Color sensational color drama. Många av tjejerna som var med på plats blev omedelbart förtjusta, jag gjorde lite snabbswatches på plats och nu har jag hunnit hårdtesta både färger och formula.

 

Maybelline color sensational color drama

 

Maybelline color sensational color drama1

 
Color sensational color drama beksrivs av Maybelline som läppstiftspennor med krämig formula och intensiva kohlpigment, som ska ge sammetslena läppar. Pennorna är vässbara och kommer i 8 nyanser, 2 stycken (Love my pink och Keep it classy) släpps inte förrän vecka 42, men resterande 6 finns redan ute i butik: Nude perfection, Minimalist, Fuchsia desire, Light it up, Fab orange och Berry much.

 

Maybelline color sensational color drama2
Fab orange, Light it up, Berry much, Fuchsia desire, Minimalist, Nude perfection


Pennorna, som jag upplever som en väl balanserad mix mellan läppstift och läppenna, är lättapplicerade, ger ifrån sig mycket pigment och sitter som berget på läpparna utan att kännas uttorkande. Samtliga är matta i finish, inte helt kritmatta utan matta med en lätt satinlyster.

 

Nude perfection

 

Minimalist

 

Fuchsia desire

 

Maybelline Light it up

 

Berry much

 

Fab orangeJag som har lite svårt för vissa nudenyanser och ljusa rosa är mest förtjust i de fyra mer knalliga färgerna, men alla sex är väldigt trevliga att jobba med och är snygga på läpparna. Dessutom är de lätta att applicera! Enda minuset för dessa är att de är vässbara istället för uppskruvbara, det känns som att man slösar bort en del produkt när man vässar pennorna, och dessutom måste man äga en vässare modell större för att kunna använda hela dessa pennor. Color sensational color drama finns ute i butik nu och kostar 89 kr/st. Vad tycker ni om dom?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Maybelline color sensational color drama

 • Emelie

  Jag ä l s k a r din blogg och uppskattar dina utförliga inlägg, men då och då undrar jag hur du hinner med allt? Hur hinner du jobba, blogga, baka/laga mat, gå på bloggträffar och pressreleaser? Beundrar dig! Tack för den bästa skönhetsbloggen. Kram!

  • purity

   Men tack snälla du! I ärlighetens namn så hinner jag faktiskt inte med allt. Det är därför det kan vara lite snålt med inlägg här i perioder, jag passar på att blogga mycket de dagar jag är ledig, men ibland måste jag ta en datorfri dag och bara göra ingenting för att fortsätta tycka att det är kul när jag väl bloggar. För det är det roligaste jag vet!

 • Alla åg fina ut men jag hade nog valt dom två översta eftersom jag är lit feg är det kommer till läppar 🙂

 • Louise

  Hmm, konceptet lät trevligt och formulan tror jag att jag skulle gilla. Jättetråkigt att jag inte gillade en enda nyans dock… Kaanske light it up? Får hålla ögonen öppna och titta på de två som släpps senare.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>