Swatches: OPI Nordic collection

Redan i våras fick vi ta en tjuvkik på höstens kollektion från OPI, Nordic collection, som har inspirerats av de nordiska länderna i både färg och namn. Idag tänkte jag att vi skulle titta närmare på flaskbilder och swatches – lacken är som vanligt 12 till antalet.

 

OPI Nordic collection

 

OPI My voice is a little norse swatch
My voice is a little norse

 

OPI Going my way or norway? swatch
Going my way or Norway?

 

OPI Ice-bergers & fries swatch
Ice-bergers & fries

 

OPI With a nice finn-ish swatch
What a nice Finn-ish

 

OPI Can't afjörd not to swatch
Can’t afjörd not to

 

OPI Suzi has a swede tooth swatch
Suzi has a Swede tooth

 

OPI Skating on thin ice-land swatch
Skating on thin Ice-land

 

OPI Viking in a vinter vonderland swatch
Viking in a vinter vonderland

 

OPI Do you have this color in stock-holm? swatch
Do you have this color in Stock-holm?

 

OPI How great is your dane? swatch
How great is your Dane?

 

OPI My dogsled is a hybrid swatch
My dogsled is a hybrid

 

OPI Thank glogg it's friday! swatch
Thank glogg it’s friday!Det här är verkligen en höstkollektion i min smak, nyanserna känns mjuka och harmoniserande, och jag tycker att man har lyckats bra med att plocka upp färger som får mig att tänka på norden. De tre lila, det rosa och den gråbruna skulle jag kunna tänka mig göra en skittle-manikyr av! Mina favoriter är lila Do you have this color in Stock-holm?, dammigt mintgröna My dogsled is a hybrid, persikokorall Can’t afjörd not to, guldiga What a nice Finn-ish och glittriga My voice is a little norse. Lacken kostar 155 kr/st och finns att köpa i butik från och med vecka 33 – något ur Nordic collection som lockar dig?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

16 comments to Swatches: OPI Nordic collection

 • What a nice Finn-ish, Skating on thin Ice-land, My dogsled is a hybrid och (till min förvåning) How great is your Dane? är nog mina favoriter från kollektionen. Thank glogg it’s friday! känns vintrig/julig! 🙂

  • purity

   Ja, den kommer jag vilja bära när det blir ruggigt och mörkt ute och man vill ha en varm och gosig färg på naglarna!

 • Lina

  Alla lacken har hysteriskt roliga namn! 😀

 • How Great Is Your Dane? lockar mig oväntat mycket.

 • Snygga färger, dock lockar inte dom bruna nyanserna mej men dom andra ja tack 🙂

 • Tycker de flesta ser väldigt fina ut. Vill egentligen ha alla, utom möjligen Ice-bergers & fries som inte tilltalar mig särskilt mycket, samt Skating on thin Ice-land som är väldigt lik en massa andra lack jag har i samlingen. Väldigt kul med en nordisk kollektion dock!

 • Maja

  Jag gillar alla lila, och My voice is a little norse. Men om jag tänker skandinaviska färger så skulle jag gå på
  isiga blå/gröna toner och kalla gula. Den här kollektionen hade bra varma och murriga höstfärger, men jag skulle nog inte kalla det skandinaviskt.

  • purity

   Jag tycker att färgerna överlag känns svala och fräscha. Norden är ju inte bara isig vinter, vi har en väldigt vacker sommar med lite varmare färger också =)

 • AnnaB

  Jag har varit sugen på Viking in a vinter vonderland sen information om kollektionen släpptes men nu är jag lite orolog för att den är onödigt lik både Vant to bite my neck och A grape affair (som ju kom nu senast med Coca Cola-lacken). Vad säger du som swatchat dem?

  • purity

   Dom är väldigt lika alla tre. Viking in a vinter vonderland är en halv nyans mörkare än A grape affair, Vant to bite my neck är aningen kallare än A grape affair. Har du A grape affair behöver du inte Viking in a vinter vonderland om du inte älskar nyansen extremt mycket!

 • Lena

  Hmm…sådär tycker jag. De bruna kunde ha vara lite roligare. Lite bajsbrunt 70-tal på något sätt. Jmf. Brisbane Bronze och Espresso My Style som är riktigt snygga eleganta färger.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>