MAC Golden hours mineralize eye shadow

Med marskollektionen A fantasy of flowers släpper MAC fyra stycken mineralize eye shadows med fyra skuggsegment i varje skugga i olika färgsättningar. En av dom går i guld/brun skala och heter Golden hours.

 

MAC Golden hours mineralize eyeshadow

 

MAC Golden hours mineralize eyeshadow1Golden hours har samma storlek som MACs vanliga Mineralize eyeshadow (större än de vanliga ögonskuggorna, mindre än rougen) och är indelad i fyra “tårtbitar”: varm mörkbrun, gyllene orange, ljus gulguld och en gyllenbrun, samtliga i frostig finish (den gyllene orange skuggan innehåller även lite glitter). Själva skuggan är ganska hård, vilket betyder att man får jobba upp den ordentligt i penseln innan man applicerar den på huden.

 

MAC Golden hours mineralize eyeshadow2

 

MAC Golden hours mineralize eyeshadow swatchJag är faktiskt riktigt besviken på Golden hours, då MACs Mineralize eyeshadow faktiskt har blivit mycket bättre formulamässigt de senaste åren – denna påminner mer om de hårda, pigmentfattiga mineralskuggorna á la 2009 som jag hade hoppats var ett minne blott vid det här laget. Skuggorna är otroligt pigmentfattiga (även när de appliceras på en klistrig bas), pudriga, och ger en extremt diskret effekt på huden som blir extra påtagligt när det handlar om så här pass ljusa, jordnära färger. Den mest pigmenterade av de fyra är den mörkbruna, men den blir tyvärr rätt mesig när man tonar ut den på huden. Kom igen MAC, ni kan bättre än så här! Golden hours finns i butik från och med den 8 mars och kostar 200 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to MAC Golden hours mineralize eye shadow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>