Bobbi Brown Powder pink Pot rouge

En av storsäljarna i Bobbi Browns sortiment är deras Pot rouge, en krämprodukt för kinder och läppar. Den kommer i hela 10 nyanser, jag har testat nr 6, Powder pink.

 

Bobbi Brown Powder pink 6 pot rouge for lips and cheeks

 

Bobbi Brown Powder pink 6 pot rouge for lips and cheeks1Pot rouge kommer i en slank, blank svart och rund med en spegel i locket. Bobbi Brown rekommenderar att du tonar det på äpplet av kinden för en “just-pinched look”, eller dutta på läpparna för en soft, stainad finish. Har du väldigt torr hy bör du återfukta huden ordentligt innan applicering. Nyansen Powder pink beskrivs som “light pink” av Bobbi Brown, jag skulle beskriva den som en neutral gammelrosa.

 

Bobbi Brown Powder pink 6 pot rouge for lips and cheeks2

 

Bobbi Brown Powder pink 6 pot rouge for lips and cheeks swatch
Powder pink pot rouge applicerat i ett tjockt lager

 

Bobbi Brown Powder pink 6 pot rouge for lips and cheeks swatch blended
Powder pink pot rouge tonat på hudenJag brukar vanligtvis föredra puderrouge framför krämrouge, men jag har verkligen fastnat för pot rouges formula – krämig, men inte för oljig, torkar till på huden efter att man har tonat klart men får ändå en “dewy” finish, och den är extremt lätt att tona ut på huden utan att det blir ett dugg ojämnt. Perfekt för ny-nypta kinder, jag applicerar ovanpå min foundation och fixerar sedan med ett transparent puder. Lätt det bästa krämrouget jag har testat! Är inte jätteförtjust på det på läpparna, det lägger sig ganska mycket ovanpå och inte riktigt som ett stain. Bobbi Browns Pot rouge kostar 275 kr/st och finns att köpa hos deras egna diskar på utvalda Åhlénsvaruhus (t.ex. City och Skanstull i Stockholm och Kungsgatan i Göteborg).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Bobbi Brown Powder pink Pot rouge

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>