OPI Muppets most wanted collection

Vecka 14 landar årets soft shades-kollektion från OPI i butik – lite mjukare nyanser som ska passa extra bra inför bröllopssäsongen. Denna gång är det ett lite udda samarbete som frontar kollektionen, nämligen Mupparna med Disneys nya film Muppets most wanted, och förutom de klassiska skira, mjuka nyanserna hittar vi även en och annan udda liten pärla i den här kollektionen.

OPI Muppets most wanted
Släppdatum: Vecka 14, 2014

1

“The Muppets are a fun-loving, colorful cast of characters. These eight new nail lacquers were inspired by their latest adventures in Disney’s Muppets Most Wanted, which include a glamorous international stage tour – and lots of surprises,” explains Suzi Weiss-Fischmann, OPI Co-Founder & Executive VP. “Fashionable Miss Piggy is represented through soft pink, peach and pearlescent hues, as well as a frosty sapphire blue – Miss Piggy’s Big Number – to match her fabulous tour gown. The remaining four shades highlight the film’s unexpected elements and include a color-shifting mauve and three sparkle-packed lacquers – including my personal favorite Gaining Mole-mentum, a gold and rose chunky shredded glitter.”

 

Nail lacquer (150 SEK)

 • Muppets World Tour This white quartz with colorful sparkle is a global sensation.
 • Miss Piggy’s Big Number Stand back… Miss Piggy’s on sapphire!
 • I Love Applause This sheer, sweet pink deserves a standing ovation.
 • Let’s Do Anything We Want! There’s no holding back this rose gold glitter with white confetti.
 • Kermit Me to Speak Listen up… I’ve got lots to say about this rosy mauve.
 • Gaining Mole-mentum Make your beauty mark with this shredded gold and chunky pink glitter.
 • Int’l Crime Caper To miss this opalescent pearl would be the crime of the century.
 • Chillin’ Like a Villain My evil plan… to get away with this precious, sheer nude.

 

2
Miss Piggy’s big number, Muppets world tour, Chillin’ like a villain, Int’l crime caper
Gaining mole-mentum, Kermit me to speak, Let’s do anything we want!, I love applauseJag kan inte låta bli att känna lite att vi har sett flera av de här nyanserna förut; I love applause, Int’l crime caper och Chillin’ like a villain är alla klassiska soft shades-nyanser med halvskir täckning, väldigt fina och smickrande men dessa tre skiljer sig inte mycket från andra nyanser vi har sett tidigare år. Blå Miss Piggy’s big number påminner mig om Into the night från The amazing spider-man-kollektionen som lanserades våren 2012, och Kermit me to speak ser ut att vara ett nära syskon (dock inte en dupe) till Next stop… the bikini zone från vårens kollektion Brazil. Mest spänd är jag på Gaining mole-mentum, med oregelbundna glitterflakes i guld, silver och koppar i en klar bas, Muppets world tour som känns som en pastellvariant av en s.k. “clownspya”, och Let’s do anything we want! med rosa glitterpartiklar och fyrkantiga vita, matta glitter. Jag var på bloggträff med GoodPR, som har hand om OPI, för en vecka sedan och fick med mig dessa lack hem, så ska försöka hinna visa upp swatches ASAP – har full rulle på jobbet just nu och ska resa bort på lördag, men ska göra mitt bästa! Vad tycker ni om årets Soft shades från OPI? Något ni kommer spana in?


Please remember to link back to this post if you wish to share this information or pictures on your website/blog!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to OPI Muppets most wanted collection

 • Nej, tror inte jag kommer köpa något av dessa faktiskt… Lite väl tråkiga och som du säger, vi har sett många av dem innan!

  • purity

   Brukar ju visserligen vara så med soft shades – finns inte så jättemycket variationer man kan göra på skira “nude”-nyanser. Men kul att de har börjat mer och mer med glitter i dessa kollektioner, och kul att se ett blått lack också!

 • ES

  Åh vad besviken jag blev, trodde det skulle vara en färgsprakande kollektion med tanke på hur färgglada The Muppets ändå är?! Tycker inte lacken relaterar till mupparna alls… nä, det här kändes ganska tråkigt, kommer inte köpa något.

  • purity

   OPI släppte ju en kollektion julen 2011 i samband med mupparnas förra film, den var mer färgsprakande. Jag tycker det är en kul twist på soft shades-temat!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>