IsaDora Coral island Twist-up blush & go

Med vårkollektionen Ray of light lanserar IsaDora en ny produkt i sortimentet: krämrouget på uppskruvbart stick, Twist-up blush & go. Det kommer i tre nyanser, jag tänkte visa er korall/persikofärgade Coral island.

 

IsaDora 82 coral island twist-up blush & goTwist-up blush & go kommer i stick-form i en plasthylsa med lock, liknande en väldigt knubbig penna. Formulan beskrivs som krämig och lätt som kan appliceras i flera lager, med skir färg och lyster för en fräsch och naturlig look. Det ska även verka fuktgivande och passa alla hudtyper.

 

IsaDora 82 coral island twist-up blush & go1Coral island är en korallig persikoton med lätt satin-finish. Det är ganska kraftigt i pigmenteringen, men går att tona jämnt och fint med fingrarna – jag brukar dutta på det på kinderna direkt från stiftet och sen tona med fingrarna. Viktigt att tänka på när man applicerar krämrouge är att man lägger det på en opudrad yta, så jag brukar applicera det och sen fixera både bas och rouge med ett transparent finishingpuder.

 

IsaDora 82 coral island twist-up blush & go swatch(1)
Coral island applicerat direkt ur stiftet

 

IsaDora 82 coral island twist-up blush & go swatch
Tonat med fingrarna – här kommer satin-lystern fram ordentligt!Jag gillar hur det här rouget ser ut på kinderna, det värmer upp och ger viss lyster utan att vara skimrigt, vilket gör att det inte framhäver porer eller andra ojämnheter, och det täpper inte till huden eller ger irritationer. Dock upplever jag att hållbarheten är sådär, det sitter inte riktigt på plats hela dagen, men finsihen blir väldigt naturlig och fin. Twist-up blush & go finns i butik nu och kostar 129 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

5 comments to IsaDora Coral island Twist-up blush & go

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>