Make up Store Not so dark Eye pencil

Med februarikollektionen Fusion, och som ett återkommande inslag i samtliga av vårens och sommarens kollektioner, lanserar Make up store ögonpennan Not so dark – en “nästansvart” nyans med minimalt skimmer i sig, perfekt för sotade looker där du inte vill gå all in med kolsvart.

 

MUS Not so dark eye pencilNot so dark är en vässbar penna som är av Make up stores mjukare variant – har pennan en längre färgad “plopp” i slutet så är den mjukare och aningen skimrig, är ploppen kortare är pennan matt, lite vaxigare och är vattenresistent. Färgen är en mörkt, mörkt grafitgrå med kalla undertoner, och den har lätt med frostskimmer i sig, lite som en satinfinish.

 

MUS Not so dark eye pencil1

 

MUS not so dark eye pencil swatchDen här pennan har blivit något av en vardagsfavorit för mig, tack vare den mjuka konsistensen är den enkel att sudda med en pensel eller med fingret – favvosättet att applicera just nu är att lägga den slarvigt längs övre fransraden, tona med fingret och sen lägga ett lager till lite mer noggrant närmast franslinjen, för definition av ögat utan att det blir för skarpt. Även fantastisk att använda längs nedre fransraden och sudda ut med en ögonskugga ovanpå i en lätt sotning! Not so dark kostar 135 kr och finns ute i butik nu – jag kommer definitivt att köpa på mig en back-up av denna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Make up Store Not so dark Eye pencil

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>