IsaDora Baby doll & Opals Twist-up gloss stick

Med vårkollektionen Ray of light lanserar IsaDora tre stycken av sina läppglans på stift, Twist-up gloss stick, i pastelliga och mjuka nyanser. Jag har två av dessa att visa för er idag, Baby doll och Opal.

 

IsaDora 18 opal & 12 baby doll twist-up gloss stick
Opals, Baby doll

 

IsaDora 18 opal & 12 baby doll twist-up gloss stick1
Baby doll, OpalsTwist-up gloss stick, som är en uppskruvbar knubbig penna i plast, ska kombinera den krämiga känslan av ett läppstift med glanset från ett gloss och ska smälta på läpparna för en smidig och återfuktande känsla. De innehåller hyaluronsyra som är fuktighetsgivande och kollagen pre-peptider som verkar utfyllande, och trots att de marknadsförs som oparfymerade tycker jag att de har en svag men tydlig doft av vanilj.

 

Baby doll

 

OpalSom ni ser på bilderna är dessa gloss betydligt mer diskreta i färgen än tidigare Twist-up gloss stick vi har sett – ljusrosa Baby doll ger mina läppar glans och en aaaaningen ljusare och kallare färg, medan Opal är helt färglöst och ger väldigt diskret med mikroskimmer. Är du ute efter ett skönt och lagom glossigt läppglans kanske någon av dessa kan vara värda att spana in, själv blev jag dock besviken och hade hoppats på mer rosa i Baby doll och mer skimmer i Opal – som de är känns de mer som lite extra glossiga läppbalsam. Twist-up gloss stick kostar 119 kr/st och Baby doll och Opal finns ute tillsammans med den tredje nyansen Sorbet i Ray of light-kollektionen nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to IsaDora Baby doll & Opals Twist-up gloss stick

 • Tänkte höra om du har någon aning om Maybeline kommer med någon vår/sommar kollektion snart? Älskar deras produkter å skulle vilja ha lite nytt men känns onödigt att köpa ngt nu om det kommer roliga nyheter snart 🙂

  • purity

   Inte hört något, tyvärr, men vet att dom ska ha pressvisning om två veckor, så möjligt att det presenteras något nytt då!

   • Sara L

    Har sett att Maybelline har kommit ut med lite nyheter i USA iallafall, kanske på andra platser med. Bland annat en ny primer “Baby skin”, en ny kollektion med nude läppstift, Master Hi-light som ser jättefina ut, Elixir läppglans m.m. Har dock ingen aning om något av detta kommer till Sverige, känns lite tråkigt :/

    • Jag har sett dem med men inte i Sverige och inte heller på brittiska sidor… Blev bland annat väldigt sugen på ett nytt sorts rouge som kommit ut men som inte går att få tag i här:/ Tråkigt att det alltid ska vara så:(

 • Oj, vad tråkiga de var båda två. Det känns lite lustigt faktiskt, okej om en av de hade varit det. Vill man ha så lite effekt kan man ju lika gärna bara köpa ett cerat istället. Hmm .. För mig är de totala ”no-no:es”

 • Sara L

  Var sugen på att testa Sorbet då jag tyckte den var fin när jag swatchade på handen inne på Åhléns, men blir väldigt tveksam nu.. man vill ju ändå att det ska ge lite mer färg!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>