Månadens produkt – Januari 2014

månadens produkt jan14Årets första månad är till ända – även om den har varit grå och trist så har den gått oväntat fort, faktiskt. Trots att det inte har varit så kallt ute (jämfört med hur kallt det kan vara i januari här i Sverige) så har min hy ändå reagerat precis som den brukar göra på vintern när det blir kallt, torrt och kärvt i klimatet – den blir yttorr, känslig och glåmig.

Räddaren i nöden denna månad har varit en peelande mask med fruktsyror – REN glycolactic radiance renewal mask. Den får verka i 10 minuter, och efter att jag har sköljt bort den har huden fått en omedelbar boost av fukt och lyster. Läs min recension här!

 

mp jan 14Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Månadens produkt – Januari 2014

  • Pauline

    Månadens favorit för mig är inte så mycket en produkt, utan snarare ett redskap. Investerade i Clarisonic Mia2 i början av månaden, och dj*klar vilket uppsving för min trötta vinterhud!!Rekommenderas starkt. Dyr, men värd varenda krona…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>