MAC Viva Glam Rihanna lipglass

Den 8 februari lanserar MAC årets Viva Glam-kampanj, som denna gång är i samarbete med Rihanna. I lanseringen ingår ett läppstift och ett läppglans, det sistnämnda tänkte jag att vi skulle ta en titt på idag.

 

MAC Viva glam Rihanna lipglass

 

MAC Viva glam Rihanna lipglass2Viva Glam Rihanna lipglass kommer i MACs klassiska läppglanstub med snedställd filtapplikator, men med en jäkligt snygg frostad djupröd kork istället för den klassiska svarta. Nyansen beskrivs som “frosty blue-red” och har en lätt doft av vanilj. MACs lipglass är semi-klistriga på läpparna; tillräckligt klistriga för att sitta bra på plats ett par timmar, men inte så klistriga att läpparna klibbar ihop.

 

MAC Viva glam Rihanna lipglass1

 

Viva Glam Rihanna lipglassI hylsan ser Viva Glam Rihanna ut att vara en pow-röd fullproppad med blårosa skimmerpartiklar, på läpparna får det inte riktigt fullt samma effekt då det är semi-skirt. Tillräckligt diskret för att bäras av även den som är lite rädd för röda läppar, eller den som vill ha lite skimmer utan att få discokuleeffekt på läpparna, lite tråkigt för den som hade förväntat sig samma effekt som i hylsan. Jag tror det här skulle göra sig helt fantastiskt ovanpå matchande läppstift dock – jag får ta och göra ett försök när jag har klickat hem läppstiftet när det har släppts i februari! Viva Glam Rihanna lipglass kommer att kosta 185 kr och finns i butik från och med den 8 februari och 6 månader framåt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to MAC Viva Glam Rihanna lipglass

  • Har du testat LimeCrime, velvetines; Red Velvet? Svårapplicerat, men sitter som satan. Köpte nyligen den, och med bara “lipgloss-aplikatorn” är det fasiken omöjligt att få det jämt, men med läppensel funkar det utmärkt. Sitter typ hela dagen, var tvunget att gnugga rejält med remover för att få bort det. Skulle vilja se den färgen, eller annan, på dina läppar. Du har ju rejält med mer erfarenhet när det gäller applicering av läppstift, lipgloss osv, så vill verkligen se nån av LimeCrimes Velvetines på dig, och tips om hur man applicerar den på bästa sätt, om du har möjlighet/tid det vill säga?

    //Emmie/Nocic

  • Väldigt fint, en härligt röd färg som inte är too much. Kommer helt klart att köpa läppstiftet i samma serie 🙂

  • Lovisa

    Kommer nog köpa stiftet fast det är frost finish, ser pigmenterat och jämt applicerbart ut på swatches och med läppglanset på jättefint, men betalar inte så mycket för läppglans >.< blir ofräscha så fort. Kan knappt hålla mig till Playland släpps 😀 massa Amplified creme stick :D:D

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>