Recension: L’oréal Studio line TXT Volume texturising spray

I höstas lanserade L’oréal ett gäng nya produkter i sin Studio line-serie vid namn TXT: produkter som ska ge textur till håret. En av produkterna heter TXT Volume texturising spray.

 

Loreal studio line #txt volume texturizing sprayTXT Volume Texturising Spray beskrivs som en texturerande spray som ska ge volym med en matt finish med hjälp av texturskapande mikropuder som ska göra håret lättare att forma. Den ska vara enkel att borsta ur, inte tynga ner håret, och beskrivs som idealisk att använda för att förbereda håret inför en uppsättning.

Den här sprayen har blivit en favorit hos mig sedan jag började använda den – den ger precis lagom med textur, utan att kännas kladdig i håret, pumpar upp volymen, gör håret enklare att forma och gör även att det håller sig bättre på plats där man har stylat det – samtidigt som den är himla enkel att borsta ur då den inte gör håret trassligt. Den gör dessutom att hårnålar och liknande fäster bättre i håret. Jag sprayar den närmast hårbotten i längderna och i hela luggen efter att jag har tvättat håret vilket ger perfekt struktur till mitt hår som gärna blir väldigt silkigt när det är nytvättat, utan att det känns nedtyngt av produkt eller att det blir för strävt. Dessutom har den en gudomligt god doft som får det att kännas som att man precis har lämnat frisörstolen när man är färdigstylad. Ny favvo!

Pris: ca 79-99 kr/200 ml
Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

19 comments to Recension: L’oréal Studio line TXT Volume texturising spray

 • Sannah

  Låter perfekt för mitt mjuka, silkiga hår som verkligen skulle behöva lite styrsel. Ska testas så snart jag får syn på en flaska i affären!

  • purity

   Den ger verkligen lagom med textur utan att det blir för strävt – själv ogillar jag när man får så mycket strävhet i håret att jag inte längre kan dra fingrarna genom det.

 • Anna

  Låter som något för mitt hår! Långt, tjockt och silkesmjukt som behöver lite volym och textur.

 • den där är riktigt bra 🙂

 • Ingrid

  Jag köpte denna rätt nyligen, stod och valde mellan denna och Björn Axéns Texture&Dry men så blev det den här pga doften som var så härlig. Tycker precis som du att den gör håret lite lagom strävt, mitt hår som nytvättat är liksom alldeles för mjukt för att göra något med.

 • annika

  Kommer denna säljas i vanliga butiker eller bara hos frisörer? 🙂

 • Sara L

  Hmm blev intresserad av denna nu! Låter bra att det inte blir så strävt. Har testat vissa torrshampoon (vet dock att detta inte är ett torrshampoo) innan som har gjort håret otroligt strävt och konstigt. Men behöver något som ger struktur, mitt hår är så tunt, det blir mest platt och tråkigt :/ Använder just nu ett volym givande torrshampoo från John Frieda men tycker knappt det ger volym, det känns inte strävt iallafall och det luktar gott 🙂

  • purity

   Det är inte ett torrschampo, utan mer en texturgivande hårspray. Tror du kommer gilla denna om du tycker att torrschampon blir för strävt!

   • Sara L

    Jo vet att detta inte är ett torrshampoo, men eftersom det ger en matt finish med mikropuder tänkte jag att det kanske kändes ungefär likadant som när man sprayar torrshampoo i håret. Men ska testa denna faktiskt! Tack för tipset 🙂

    • purity

     Det har inte alls samma känsla som ett torrschampo, utan är mjukare på något sätt. Jag hatar att inte kunna dra fingrarna genom håret, vilket är känslan jag får av vissa torrschampon som är på tok för sträva – det upplever jag inte med detta =)

 • Camilla

  Hej. Har köpt:-)
  Går den att borsta ur så mycket så jag vågar platta håret dagen efter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>