MAC Bad girl RiRi lipstick

Med RiRi hearts MAC holiday 2013-kollektionen lanseras tre läppstift – ett av dessa är så klart RiRi woo, som har varit en genomgående produkt i samtliga RiRi hearts MAC-kollektioner under det gångna året – men idag tänkte jag att vi skulle ta en närmare titt på ett av de andra två stiften, som heter Bad girl RiRi.

 

MAC Bad girl RiRi lipstickLäppstiftet kommer i special packaging (därav det lite högre priset) – samma form som MACs vanliga läppstift, men dekorerad i roséguld och vitt, med Rihannas signatur på korken. Formulan på stiftet är Matte, vilket innebär att det är heltäckande i formulan utan skimmer eller glans, men har en viss lyster, till skillnad från Retro matte-formulan (som RiRi woo har) som är helt sidenmatt utan någon lyster alls. MAC beskriver nyansen som “matte taupey nude”.

 

MAC Bad girl RiRi lipstick1Formulan på stiftet är helt fantastisk – krämig och skön på läpparna, glider på som smör och sitter sedan som berget. Nyansen är antagligen inget som tilltalar alla dock, den påminner lite om leverpastej – jag som har lite svårt för för ljusa nudestift föredrar helt klart dessa lite mörkare nude-nyanser, och det är någonting i nyansen som gör att det känns modernt istället för 90-talsbrunt. Till rätt look så är det supertjusigt! Är du lite mörkare i hudtonen tror jag att detta kan vara ett helt fantastiskt “my lips but better”-stift!

 

Bad girl RiRiBad girl RiRi kostar 215 kr, och det officiella släppdatumet för kollektionen är någon gång under vecka 52. RiRi hearts MAC holiday 2013 har redan lanserats på maccosmetics.se, där flera av produkterna redan är slutsålda, men den verkar inte ha kommit upp i diskarna eller hos kicks.se än, så det finns fortfarande chans att knipa några av produkterna om du som jag missade släppet i den officiella webshopen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to MAC Bad girl RiRi lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>