Rituals Sunrise Foaming shower gel sensation

Gillar du apelsinblomma och kryddiga tränoter? Är du förtjust i härligt mjuka, tjockt löddrande duschprodukter? Då bör du absolut ta dig en titt och sniff på säsongens duschskum från Rituals – Sunrise.

 

Rituals Sunrise foaming shower gel sensationSunrise Foaming shower gel sensation är ett duschskum på aluminiumflaska – i konsistensen beter det sig nästan precis som ett raklödder, kommer ut som en gel när man har tryckt ut den ur flaskan, men fluffar upp sig till ett härligt, tjockt, mjukt lödder på huden. Nästan omedelbart efter att man har fluffat upp löddret på kroppen sprider det sig en doft av mjuk, frisk och söt apelsinblomma blandat med kryddigt varmt cederträ i duschen, som även dröjer sig kvar på huden en stund efter att man har klivit ut och torkat sig med handduken. Huden känns ren och oväntat mjuk efter att man har sköljt av duschskummet, och det funkar dessutom riktigt bra att även använda när man rakar sig. Sunrise Foaming shower gel sensation kostar 85 kr för en flaska på 200 ml och finns i Rituals butiker under jul- och vintermånaderna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Rituals Sunrise Foaming shower gel sensation

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>