NARS Coueur battant blush

Har ni tröttnat på NARS julkollektion inspirerad av Guy Bourdin än? Det har inte jag, och jag har en liten fining ur kollektionen kvar att visa er: fuchsiabomben till rouge, Coueur battant.

 

NARS Coueur battant blush

 

NARS Coueur battant blush1NARS rouge kommer i en platt, rektangulär svart dosa med gummerad finish och NARS-loggan tryckt utanpå. Som vi har pratat om tidigare är den väldigt fin, men ack så svår att hålla ren då den suger åt sig puder och fett från andra produkter som en svamp. Inuti locket finns en spegel.

 

NARS Coueur battant blush2

 

NARS Coueur battant blush swatchCoueur battant har en stark aningen kalltonad fuchsiafärgad ton, och är matt i finishen. Det här är inget för den blyge – här snackar vi PIGMENT. Hur fint som helst på mörka hudtoner, men också väldigt vackert på de som är riktigt ljusa om man applicerar det skirt, skirt med en duofiberborste för en naturligt rosig look. Formulan är fantastisk – högpigmenterad och blir jämn och fin på huden utan att bli pudrig eller flammig, även om man applicerar rouget skirt – det presterar helt klart i nivå med sin prisklass. Kan även användas som ögonskugga (på egen risk dock, då jag inte vet om nyansen klassas som eye safe)! Coueur battant hittar du hos Sephora, HQ hair och i NARS egen webshop för ca 220-300 kr, beroende på inköpsställe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to NARS Coueur battant blush

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>