NARS Rage cinematic eyeshadow

Kalltonad lila, som råkar vara min favoritnyans på ögonskugga, råkar även vara den nyans på ögonskugga som ofta verkar drabbas av problem med formulan. Jag äger en handfull med kalla lila ögonskuggor med riktig top-notch formula som varken är hård, smulig, appliceras flammigt eller pigmentfattigt, eller att man måste jobba en hel del med skuggan för att få den att fungera fint på locket. Jakten på fler fantastiska kalla lila ögonskuggor är därför ständig, så därför blev jag lite extra glad när jag såg att NARS lanserade en lila ögonskugga vid namn Rage med sin julkollektion inspirerad av Guy Bourdin.

 

NARS rage eyeshadow

 

NARS rage eyeshadow1Rage kommer i NARS klassiska svarta, fyrkantiga dosa med rundade former och den gummiliknande mattsvarta finishen (som är hur läcker som helst, men tyvärr drar till sig puder och fett som saft drar till sig getingar en varm sommardag) med en spegel i locket på dosan. Själva ögonskuggan är i formulan Cinematic eyeshadow, som är speciellt framtagen till Guy Bourdin-kollektionen, och beskrivs som högpigmenterad med sammetslen textur och metallicfinish.

 

NARS rage eyeshadow2

 

NARS rage eyeshadow swatchNyansen på skuggan är  nästan lite duokrom, jag skulle beskriva den som en neutral lila med en blåtonad “flash” som framträder ytterligare bättre i vissa vinklar, vilket gör den till en väldig intressant och mångdimensionell. Texturen på skuggan är mjuk och krämig, och formulan är högpigmenterad och applicerar jämnt och fint. Top notch med andra ord, här får man verkligen kvalitet för sina slantar – en ny kompis att lägga till i listan över favoriter bland kalla lila ögonskuggor! Det här är den första ögonskuggan från NARS jag äger, jag har dock swatchat och dreglat över bland annat Night porter och och Outreamer på Sephora, så Rage ger mig helt klart mersmak. Totalt lanseras 5 skuggor i Cinematic-formulan med Guy Bourdin-kollektionen, och de finns att köpa hos bland annat Sephora, HQ Hair och i NARS egna webshop för ca 200-250 kr/st (pris varierar beroende på inköpsställe).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to NARS Rage cinematic eyeshadow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>