Make up store 404 Slim lipstick

Det släpps inte så många produkter med novemberlooken Tattoo från Make up store, men de som släpps är naggande goda. Idag tänkte jag att vi skulle ta en närmare titt på läppstiftet i kollektionen, Slim lipstick i nyans 404, som är klassiskt rött i en matt finish.

 

MUS 404 slim lipstickSom hörs på namnet så kommer Slim lipstick i en smal, hög hylsa. Den ligger stabilt i handen för att vara en så pass liten och tunn hylsa i (visserligen rejäl och gedigen) plast, och korken fästs med ett snäpp. Det är fritt från doft, och färgen på 403 är som sagt en klassisk röd med en blå underton i sig med massor av pigment.

 

404Själva formulan är ganska torr, men inte så torr att stiftet drar på läpparna när man applicerar det, och det framhäver heller inga torrflagor eller torkar ut läpparna. Det får inte en helt matt finish på läpparna utan snarare en satin-finish med lätt lyster, men ingen tydlig glans, och det känns väldigt lätt, mjukt, skönt och faktiskt lite återfuktande på läpparna. Det här är en klassisk röd nyans som du inte kan misslyckas med, formulan är verkligen top notch och väldigt behaglig att bära. Dessutom sitter det riktigt bra, även genom en måltid, tack vare den lite torrare formulan, och nöts bort från läpparna på ett snyggt sätt. Om du gillar röda läppstift är detta nästan ett måste att spana in! 404 finns i butik från och med 1 november och kostar 175 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

18 comments to Make up store 404 Slim lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>