Månadens produkt – oktober 2013

månadens produkt oktober 13Det är den tiden på året igen då jag behöver ta till mer skyddande hudvårdsprodukter, både till kropp och ansikte, för att undvika att huden fullkomligen krackelerar av kylan och den torra luften. Ansiktsvård roteras till rengöringskrämer, serum och rikare återfuktare, och krämer för kropp, händer och fötter med fetare skyddande ingredienser plockas fram. En favoritingrediens hos mig för extra skydd och fukt är sheasmör, som är en vanlig ingrediens i bland annat body butters, och jag har hittat en ny höstfavorit hos franska L’Occitane – deras Shea butter Ultra rich body cream i doften Subtle violet, som är en luftig, fluffig kroppskräm på burk baserat på just sheasmör.

Doften är limited edition för nu i höst och vinter, och har en lätt och diskret doft av blommig viol som är mysig och go utan att vara överväldigande. Kroppskrämen har en luftig, vispad fluffig konsistens och absorberas snabbt av huden, men lämnar även en tunn tunn hinna efter sig som hjälper till att ge långvarig fukt och skydd, perfekt för vintertorr hy. En typisk säsongsprodukt jag lämnar i lådorna under sommarmånaderna, men som är varmt välkommen tillbaka så här års. En (riktigt snygg) plåtburk på 100 ml kostar 190 kr och finns att köpa i L’Occitanes butiker eller i onlineshopen, och den finns även i dofterna Rose tenderness och Jasmine.

 

mp okt 13Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Månadens produkt – oktober 2013

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>