Recension: Bliss Fabulous foaming face wash

För något år sedan lanserades SPA-märket Bliss här i Sverige, och jag har hunnit prova en del av sortimentet, men mycket är fortfarande outforskat för mig. Därför var det med spänning jag gav mig på att testa en av deras bästsäljande produkter, Fabulous foaming face wash.

 

Bliss fabulous foaming face washFabulous foaming face wash beskrivs som en 2-i-1 rengöring och peeling. Det är en löddrande oljefri rengöring som ska ta bort makeup och orenheter, samtidigt som den skonsamt ska peela bort döda hudceller, och den är mild nog att användas dagligen. Den innehåller bland annat  nyponextrakt, passionsblomma, kamomillextrakt och jojobakorn som ska lugna och göra blandhy mer balanserad.

Produkten kommer i en praktisk pumpflaska, där ett lätt tryck på pumpen ger lagom mängd rengöring för hela ansiktet – trycker man för hårt får man lite för mycket. Den har en härligt fruktig, fräsch doft som påminner mig om salongsschampo, och gel-konsistensen är lätt att löddra upp i ansiktet tillsammans med lite vatten. De små peelingkornen känns väldigt milda mot huden, det känns absolut att de är där men det är ingen rivig skrubb vi talar om, vilket gör att den känns mild nog att använda dagligen utan att överexfoliera huden. Den tar effektivt bort smuts och ansiktsmakeup, och efter rengöring känns huden ren och mjuk.

Den här rengöringen har varit perfekt för min blandhy under sommaren och in på sensommaren och hösten, då jag upplever att den håller en oljig t-zon i schack utan att för dens skull torka ut huden, och jag upplever även att den exfolierande effekten hjälper till att hålla tilltäppta porer borta, och huden ser frisk och klar ut med en schysst naturlig lyster. Jag kommer dock att byta ut denna mot en mjölk- eller krämrengöring nu när graderna utomhus börjar krypa under nollan (burr!) och min hy behöver mer skydd, men Fabulous foaming face wash är definitivt något jag kommer att plocka fram igen i vår, för det här gillar min blandhy skarpt!

Pris: 245 kr/197 ml
Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Recension: Bliss Fabulous foaming face wash

  • cilla

    fick ett prov på den här för ett tag sen, men jag kan inte använda den. testade den en gång och det började klia i hela ansiktet 🙁

    • purity

      Ojdå, något sådant har jag inte märkt av. Har du väldigt känslig hy, eller är du allergisk mot någon av ingredienserna måntro?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>