Estée Lauder Vinyl rose & Wet plum Pure color high intensity lip lacquer

I september lanserade Estée Lauder sin höstkollektion The metallics, som består till största delen av produkter i metallicfinish. Det kommer dock en nyhet med kollektionen som bryter av från metallic-temat, och det är Pure color high intensity lip lacquer. Jag har fått hem två av nyanserna, Vinyl rose och Wet plum.

 

Estee Lauder Wet plum & vinyl rose pure color high intensity lip lacquerPure color high intensity lip lacquer beskrivs som en hybrid mellan läppglans och läppstift, som ska ge full färgtäckning, massor av glans och återfukta med bland annat vitamin E och C i formulan. Produkten kommer i en klassisk läppglanstub med en paddelformad filtspetsapplikator, och har en svag lite söt doft som påminner mig lite om play dough.

 

Estee Lauder Wet plum & vinyl rose pure color high intensity lip lacquer1
Wet plum, Vinyl roseProdukten är ganska tjock i konsistensen, men glider på lätt och jämnt på läpparna och är hyfsat klistriga. De har bra med pigment och får full täckning på läpparna och en högglans som av ett läppglans, och de känns mjuka, sköna och torkar inte ut läpparna. Estée Lauder utlovar 6 timmars hållbarhet med dessa, man behöver bättra på lite efter att man har ätit på grund av den klistriga formulan som gärna kladdar av sig, men i övrigt sitter de bra på plats på läpparna en hel dag tack vare att de är ganska klistriga.

 

Vinyl rose

 

Wet plumJag gillar båda dessa nyanser, de känns bärbara och perfekta för hösten – en dov nuderosa och en härligt vampig djup bärnyans, båda utan skimmer eller glitter. Här i Sverige lanseras det 8 naynser, i USA finns hela 12 nyanser tillgängliga. Pure color high intensity lip lacquer kostar 285 kr/st och finns i butik året ut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to Estée Lauder Vinyl rose & Wet plum Pure color high intensity lip lacquer

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>