Make up store Design & Sophisticated microshadow

Med oktoberkollektionen Cashmere lanserade Make up store två helt nya microshadows – Design och Sophisticated. Båda är matta och går i taupe-färgskalan (gråbrunt).

 

MUS sophisticated + design microshadow

 
Skuggorna kommer i Make up stores vanliga Microshadow-burkar, med genomskinligt lock och mäter ca 4 cm i diameter. Locket snäpps upp och har tyvärr rätt dåliga gängor som går sönder om man inte är extremt noga med att öppna burken snällt – vilket man sällan är (och inte heller ska behöva vara – gör om gör rätt, Make up store!).

 

MUS design microshadow1
Design

 

MUS sophisticated microshadow1
SophisticatedDesign är den kalltonade av de två, en taupe med en hint av olivgrönt, och Sophisticated är varmtonad med en röd/lila underton. Samma färgfamilj, men de två nyanserna befinner sig i olika delar av färgspektrat.

 

MUS design microshadow2
Design

 

MUS design microshadow swatch
Design

 

MUS sophisticated microshadow2
Sophisticated

 

MUS sophisticated microshadow swatch
SophisticatedBåda två är lätta att jobba med, applicerar jämnt och fint och är krämiga, mjuka och lättjobbade, speciellt för att vara matta ögonskuggor. Två fullträffar som är utmärkta i “basgarderoben” av skuggor! Sophisticated är dessutom perfekt för oss med gröna ögon som önskar att framhäva vår ögonfärg lite extra utan att bära för mycket färg på ögonlocket. Skuggorna kostar 140 kr/st och finns att köpa hos din närmaste Make up store nu.

In English: With the october collection Cashmere, Make up store launches two new shades of Microshadow, Design and Sophisticated. Both are matte taupes, but Design has an olive green base while Sophisticated has got a mauve-ish base. Both are easy to work with, applies evenly and are soft and creamy in texture – great base shades for your natural eyeshadow collection!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to Make up store Design & Sophisticated microshadow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>