GOSH Holographic

Holografiska lack som träffas av solljuset och gnistrar till i regnbågens alla färger är bland det snyggaste jag vet, och det silverfärgade hololacket Holographic från danska märket GOSH är det lack med störst holografisk effekt bland de jag äger.

De flesta holo-lack brukar jag använda utan överlack, eftersom det brukar matta av den holografiska effekten, men med Holographic blir det inte så stor skillnad av någon anledning. Som med de flesta holo-lack så är det inte helt lätt att lacka med, det blir flammigt de första två lagren så man behöver minst tre lager för jämn täckning. På ringfingrarna har jag gjort en liten accent-nagel, där har jag först grundat med två lager av det svarta krämlacket Blackjack från CND, och sen stämplat ett mönster från Konadplatta M78 och Holographic. Jag använde Scratch nails ridgefiller som underlack och Seche vite som överlack.

In English: Holographic polishes that are being hit by sunlight and flashes all colours of the rainbow at once is among the prettiest things I know, and the silver holo polish Holographic from Danish GOSH is the polish with the most prominent holo effect amongst the ones I own.

I usually use my holos without a top coat, since it tends to take away a bit of the holo effect, but with Holographic there is not that much of a difference for some reason. As with most holo polishes, it’s not too easy to paint with, the first two coats applies unevenly so you need at least three coats for full coverage. I did an accent nail on my ring fingers, I started with two coats of the black creme Blackjack from CND and then stamped a pattern from Konad plate M78 and Holographic. I used Scratch nails ridgefiller as a base coat and Seche vite as a top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>