Purity undrar: Vilka är dina favorit-skönhetstrender för hösten 2013?


purity undrar5


Vilka är dina favorit-skönhetstrender för hösten 2013? Hakar du gärna på nya spännande lanseringar och looker, eller kör du hellre ditt egna race?

Mitt svar: Strukturlacken som kommer på en bredare front nu i höst är en stor hit hos mig, socker/sandlacken från OPI, IsaDora, Kicks m.fl. får gärna pryda mina naglar! Juveltoner är ju väldigt inne den här säsongen också vilket jag tycker är himla vackert. Annars är jag ju en sån som egentligen struntar i vad som är trendigt, men jag tycker alltid det är roligt att prova på nya saker, så jag har en lite blandad inställning till ämnet.

 

bryt1


Purity asks you: Which are your favorite beauty trends for fall 2013? Do you like to try new exciting launches and looks, or do you prefer to do your own thing?

My answer: I’m really fond of the sugar/sand polishes that are released here and there from several brands, they will probably be worn a lot on my nails this fall. I’m also loving the jewel tones that we’re seeing this fall! Normally I don’t care about what’s trendy or not, I wear what I like to wear, but I also like to try new things so I’m a bit both ways at the same time with this topic.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Purity undrar: Vilka är dina favorit-skönhetstrender för hösten 2013?

 • Jag håller med dig om strukturlacken, så himla snygga och jag är inte ett dugg trött på dem än.

  Annars är det mest “trendriktiga” jag gillar just nu ett par snygga vampiga läppar med neutrala ögon. Vansinnigt snygg och lite lagom utanför min comfort zone. 😀

 • Jag köper allt som har med hösten och vintern att göra, oavsett, nästan. Tycker det är så mysigt med murriga, mörka och röda toner.

 • Har fastnat för varma bruna/orange toner runt ögonen och plommon/mörkröda/lila läppar just den här hösten, brukar i vanliga fall inte bry mig jättemycket om trender eller säsongsfärger, men i år känns de sjukt lockande!

 • Hanna

  Chokladbrun lite tjockare eyelinervinge och klassiskt röda eller lilatonade läppar, tänk bärig/vinfärgad ton. Varierar mellan matta läppar eller med ett gloss över.

  Ska testa Isadoras nya lack!

 • Elinor

  Vet inte om jag bryr mig så mycket om trender, men efter sommaren, där jag mest vill se naturligt fräsch och lite lagom solkysst ut, längtar jag efter att få gå all-in med dramatiska sotningar, lösfrallor, mörka naglar och ja, mer av allt! 🙂

 • Lotta

  Jag bryr mig inte heller om trender, men jag brukar gilla murrigare, mörkare färger på ögonskuggor. På läpparna vill jag inte ha för mörkt, för det passar inte mig, men rött känns alltid rätt. Men en sak, jag har totalt fallit för matta läppar!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>