MAC RiRi Woo lipstick

Läppstiftet RiRi Woo har lanserats flera gånger under året i samband med MACs flera samarbeten ihop med Rihanna, första gången i maj då det fanns tillgängligt online och på Rihannas konserter. I oktober lanseras RiRi Woo igen i guldförpackning i och med kollektionen RiRi hearts MAC Fall, och denna gång på alla platser där MAC säljs.

 

MAC RiRi woo lipstickRiRi Woo är inspirerad av den klassiska MAC-nyansen Ruby woo, och är en kalltonad röd i den kritmatta finishen Retro matte. Det har Rihannas signatur inpräntat i själva stiftet, och precis som MACs andra läppstift har det en doft av vanilj.

 

MAC RiRi woo lipstick1

 

RiRi wooDet här är en klassisk röd färg och finish att bära på läpparna, det är väldigt snyggt på och jag älskar den sammetsmatta finishen – för mig är det här ren och skär röd läppstiftsperfektion. Eftersom det är så pass matt så kan det kännas lite torrt på läpparna om de inte är ordentligt återfuktade innan du applicerar, men själva appliceringen går väldigt enkelt och smidigt utan att dra i läpparna eller framhäva torrflagor.

 

MAC riri woo vs ruby woo
RiRi woo till vänster, Ruby woo till högerDet märks dock att det är inspirerat av Ruby woo – de är nämligen väldigt lika. Inte helt exakt identiska, RiRi Woo är något kallare och liiite mörkare än Ruby woo, men har du det ena behöver du egentligen inte det andra. Gillar du Rihanna kan detta kännas värt att skaffa framför Ruby woo (som är permanent i sortimentet), är du enbart ute efter färgen så är Ruby woo lättare att få tag på och kostar dessutom mindre, eftersom det inte kommer i special packaging. RiRi woo finns i butik från och med den 8 oktober och kostar 215 kr.

In English: With the RiRi hearts MAC Fall collection, lipstick in RiRi Woo is re-launched (it first appeared online and at Rihanna concerts in may) in a golden packaging and available at all MAC locations worldwide. It’s inspired by the classic MAC shade Ruby woo, and is a cool red in the Retro matte formula. It’s a classic red shade and finish that looks great on the lips, and I love the velvety finish. Since it’s so matte, it can feel a bit dry on the lips if they aren’t moisturized before applying it, but the application itself is smooth without tugging the skin or enhancing dry spots. It’s very obvious though that it’s inspired by Ruby woo – they are very similar. Not exact dupes, RiRi Woo is somewhat cooler and a tiny bit darker that Ruby woo, but if you have one, you really don’t need the other. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

9 comments to MAC RiRi Woo lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>